Otišla je sa momkom DVA puta na sastanak: Nakon TRI meseca dobila je šokantnu poruku

K.Ć. Vesti 11.12.2022 09:34 0

Upoznavanje može biti jedna velika nepoznanica

Sastanak

Shutterstock

Devojka je otišla na dva sastanka sa muškarcem koji je ponovo kontaktirao tek tri meseca kasnije. Nećete verovati zašto.

Ko od nas nije imao neuspešan sastanak? Razloga za takva razočarenja može biti mnogo, čiji izvor leži u potencijalnom partneru, ali ponekad i u nama samima. Ispostavlja se da ne samo da sami sastanci mogu biti iznenađujući, već i događaji koji su se desili nakon njih.

Tiktokerka po imenu Adel je saznala za ovo i odlučila da svoju neobičnu priču podeli na društvenim mrežama. Devojka koja se zove @adelenothesinger na TikToku opisala je šta joj se dogodilo.

Neočekivano se javio posle tri meseca

Mlada žena je u septembru otišla na dva sastanka sa momkom, ali nije bilo varnice i Adel je pomislila da se poznanstvo na tome završilo. Neočekivano, čovek ju je kontaktirao posle tri meseca. Napisao joj je poruku koja ju je oborila s nogu. Tiktokerka je prikazala sadržaj u videu koji je do sada pogledalo skoro 750.000. korisnika interneta.

"Hej Adel, kako si? Napravio sam bilans svojih troškova i video da sam ja taj koji je platio naše večere - ukupno je ispalo oko 110 evra. Možete mi poslati novac na moj pejpal", stoji poruka koju je Adel prikazala kao snimak ekrana.

"Potrošio je previše novca"

Ispod snimka devojke odmah se pojavilo mnoštvo pitanja kako je dečaku odgovorila. Adel ga je pitala da li se šali. Odgovorio je da je bio potpuno ozbiljan i da je jednostavno potrošio previše novca na njihova dva sastanka. On je takođe dodao da tokom ovakvih sastanaka samo jedna strana ne treba da plati i on je navikao na ravnopravnost po ovom pitanju.

Kao dokaz, Adel je objavila još jedan snimak ekrana njegovog odgovora.

@adelenothesinger Replying to @Carla Gromotka ♬ original sound - <3

Mišljenja korisnika interneta bila su podeljena. Neki su bili ogorčeni njegovim zahtevnim stavom, drugi su odlučili da je podela troškova na pola najpravednija.

Komentari (0)
Loading