20:40 Ispovesti Prošao kao "bos po trnju": Pozvao devojku na dejt, ona dovela i drugaricu i nastao je haos
10:02 Porodica Leto je stvoreno za ljubav: Uživajte na prvom sastanku, ali imajte na umu 5 stvari koje automatski odbijaju muškarce
20:40 Ispovesti Ovako će vas frajer sigurno častiti pićem: Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite
19:05 Ispovesti Sedam decenija su najbolje drugarice: Svaki poslednji utorak u mesecu se okupljaju, bolest i politiku ne spominju!
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
16:28 Ispovesti Na prvi sastanak otišla sa muškarcem u GRČKU: "Mislila sam da je SJAJAN, a onda je sve pokvario"
21:40 Ispovesti "Spavala sam sa muškarcem, a onda videla da je OŽENJEN": Kada je shvatila da je LAŽE, učinila je nešto što bi malo ko SMEO
11:50 Ispovesti Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO - javilo se na HILJADE MUŠKARACA!
22:00 Dom i saveti Izgoreli ste na suncu: Dva prirodna sredstva su spas, ali je važno kad ih mažemo, nikako odmah
21:30 Dom i saveti Ovo voće privlači blagostanje: Iako ga mnogi ne vole, trebalo bi da se nađe na stolu
20:56 Lepota i Moda Nije ni čudo što su najprodavanije kada stoje kao salivene: Ovo su najpopularnije pantalone ovog leta — kroj koji te zove da ih kupiš
20:31 Porodica Brak vam je osuđen na propast: Kada između supružnika nestane ovo, mogu da spakuju kofere- gotovo je
19:37 Porodica Devojčica je bila jako uznemirena svaki put kad se vraćala od majke: Maćeha primetila čudne stvari, pa otkrila jezivu istinu