20:40 Ispovesti Prošao kao "bos po trnju": Pozvao devojku na dejt, ona dovela i drugaricu i nastao je haos
10:02 Porodica Leto je stvoreno za ljubav: Uživajte na prvom sastanku, ali imajte na umu 5 stvari koje automatski odbijaju muškarce
20:40 Ispovesti Ovako će vas frajer sigurno častiti pićem: Devojka podelila jednostavan trik, ovo je sve što treba da uradite
19:05 Ispovesti Sedam decenija su najbolje drugarice: Svaki poslednji utorak u mesecu se okupljaju, bolest i politiku ne spominju!
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
16:28 Ispovesti Na prvi sastanak otišla sa muškarcem u GRČKU: "Mislila sam da je SJAJAN, a onda je sve pokvario"
21:40 Ispovesti "Spavala sam sa muškarcem, a onda videla da je OŽENJEN": Kada je shvatila da je LAŽE, učinila je nešto što bi malo ko SMEO
11:50 Ispovesti Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO - javilo se na HILJADE MUŠKARACA!
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. april: Vage moraju da više brinu za svoje zdravlje, Bikovi, kod vas sve u najboljem redu
19:06 Poznati Sve moćne porodice tu, samo oni nisu: Šta se desilo u Holandiji, šta je sa kraljem Vilemom-Aleksanderom i kraljicom Maksimom?
18:28 Lepota i Moda Ne vole ih sve žene, ali ove godine se otimaju za njih: 5 stilova narukvica koje će "podići" svaki autfit
17:57 Dom i saveti Ne bacajte pare na hemikalije, ovo je najjeftinija opcija za čišćenje: Ova pasta skida svu masnoću sa rerne, a prelako se pravi
17:25 Horoskop Nedeljni horoskop od 28. aprila do 5. maja: Na samom početku meseca desiće se važna promena, jedan znak će prosperirati