Influenserka napravila haos na DRUŠTVENIM mrežama: " Prelepa sam da bih radila, nema ŠANSE da ustajem svako JUTRO u šest"

Vesti 08.12.2022 10:53 0

Lusi Velčer je još jedna u moru mladih influenserki koje svojim izjavama mogu da isprovociraju pratioce

Influenserka napravila haos na DRUŠTVENIM mrežama: " Prelepa sam da bih radila, nema ŠANSE da ustajem svako JUTRO u šest"

Printscreen/TikTok

Toliko je samouverena da je izjavila: „Ne želim da radim do kraja života. Da li izgleda kao da želim da ustajem u 6 ujutro svakog dana u narednih 60 godina? Ne! Previše sam lepa za to.'


Posle te izjave, ova plavuša je polako pijuckala ledenu kafu, nesvesna šta je zapravo rekla. Mada, neki veruju da je to bio samo jedan od njenih trikova, jer dobro zna šta radi i kako da zaradi. Sakupila je preko 10 miliona lajkova na TikTok-u.

@luluhasfun Like it’s a problem but I am gonna make a list then I’ll show y’all💗 #christmaslist #relatable ♬ original sound - Lucy🌸

Delovalo je kao da je upravo bacila bombu, pa su komentari počeli da se nižu u rekordnom roku.

 

Mnogi su je nazvali lenjom i uobraženom, a neki su napisali da "zaista nije ništa posebno".


„Nadam se da ćeš biti ponižena devojko, treba ti tako nešto. Izgled nema veze sa poslom i žalosno je što imate takvo mišljenje“, napisao je jedan pratilac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCY WELCHER (@lucywelcher)


„Šta kažete na to da pokušate da budete odrasla osoba umesto privilegovane princeze koja očekuje da joj život bude poklonjen?“, javio se neko drugi, a bilo je i onih koji su se složili sa njom, komentarišući da je njihov rad veoma iscrpljujući.

Jedan muškarac joj je čak dao konkretnu ponudu. - Možeš da mi budeš domaćica, zarađujem milione godišnje. Samo se pobrini da kuća bude čista i da je hrana na stolu svaki dan - ponudio joj je, a prenosi Njujork post. Nije poznato da li je prihvatila ponudu, da li sumnja u to ili misli da je previše lepa za tu ulogu.
 

 

Komentari (0)
Loading