Rođendanska FOTOGRAFIJA koja je sve RASTUŽILA

Vesti 14.10.2022 17:00 0

Vidno uznemirena majka podelila je na Tviteru fotografiju torte sa ćerkinog 12. rođendana

Rođendanska FOTOGRAFIJA koja je sve RASTUŽILA

Shutterstock

Ispod slike rođendanske raskošne torte su bile srcoparajuće reči. Umesto slikanja, smeha i nasmejanih gostiju usledilo je neprijatno izenađenje.

 

 

- Od 16 dece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo troje. Navodno pakuju se za godišnji, iskrslo planinarenje, a nekima je i kasno bilo da dolaze od 14-17h. Niko nije javio da se kulturno izvini. Iznajmljen prostor, klopa, kućni bioskop, velika torta... Sve to je nebitno - napisala je ona.

-Ne mogu vam opisati tugu deteta. I kako da deca ovde sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno - zapitala se ova mama.

U komentarima su mnogi roditelji izrazili žaljenje i naveli svoje slične, ili gore situacije.

- Dete (11) na rođendanu druga, padne sa 4 metra, most u igraonici, slomi butnu kost, 22 dana utege u bolnici, posle toga 33 dana gips, 40 dana oporavak, nigde suze na mom heroju, samo pitanja, gde su mi drugari, da se potpišu na gips, jedna drugarica došla u posetu. JEDNA - glasio je komentar druge majke.

- Uf, tuga. Tako je moje dete bio jedini gost kod drugara. Ja sam se isplakala kao budala kada sam čula. To su roditelji kreteni. Izljubi dete i to troje vrede više od svih ostalih - napisala je druga majka.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading