Zbog ove UČITELJICE digla se velika prašina u ŠKOLI: Roditelji je ne vole, zabrinuti su za DECU, a evo i zašto

Vesti 01.09.2022 11:25 1

Ona ne želi da menja svoj izgled zbog tuđih komenara i osude

Zbog ove UČITELJICE digla se velika prašina u ŠKOLI: Roditelji je ne vole, zabrinuti su za DECU, a evo i zašto

Printscreen/Instagram

Često kada vratimo vreme naše učitelje i nastavnike pamtimo kao veoma konzervativne ljude koji su itekako vodili računa o svom strogom izgledu. Ipak, danas to izgleda i nije slučaj. 

Mlada učiteljica likovnog iz Nju Džerzija podigla je pravu "buru" i haos među ljudima zbog svojih oblika i kako roditelji kažu "oskudong" oblačenja.

 

 

Na svom Instagram profilu, Toj Boks Dols, koji je prikupio više od 870.000 pratilaca, ona često objavljuje fotografije iz učionice. Iako je i sam taj potez diskutabilan, to nije ništa naspram njenih seksipilnih izdanja u kojima se pojavljuje na časovima.

Čak i na društvenim mrežama dobija poruke u kojima korisnici navode da se takva odeća ne nosi u blizini maloletnika. 

 

 

 

-Pokazivanje fotografija u razredu sa zadnjicom u vazduhu je vrlo neprimereno. Izgledaš kao da očajnički želiš lajkove, nemoguće je da nisi svesna da se ovako ne ide na posao. Jadno, koja učiteljica slika zadnjicu tokom nastave? - glase komentari.

Ipak najbitnija su deca i njihovo mišljenje o njoj.

- Zaista sam dobra učiteljica. Učenici su mi tokom leta slali poruke u kojima su mi tražili domaće zadatke. Oni vole umetnost, a ja volim da ih učim. Volim da radim sa decom - rekla je jednom prilikom.

 

 

Postoje i oni koji su sigurni da učiteljicu žele da otpuste jer je "previše seksi i jer ima previše izražene obline", ali ona definitivno ne želi da menja svoj stil oblačenja.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Lili
17.10.2022 21:14

Jel realno ovo ??Ovo je dopumpala 100 posto…