Letovanje iz snova pretvorilo se u TRAGEDIJU: Turisti pronađeni MRTVI u ekskluzivnom hotelu, uzrok smrti otkriven tek posle MESEC dana!

Vesti 13.08.2022 09:38 0

Niko nije očekivao ovoliku tragediju

Letovanje iz snova pretvorilo se u TRAGEDIJU: Turisti pronađeni MRTVI u ekskluzivnom hotelu, uzrok smrti otkriven tek posle MESEC dana!

Printscreen/Facebook

Kada krenemo na letovanje, poslednje što očekujemo jeste da će nešto strašno poći po zlu. Uplatili ste hotel, očekujete tamo apsolutnu sigurnost, ali to i nije uvek slučaj.

Za samo jednu noć, troje američkih turista je izgubilo živote  u ekskluzivnom letovalištu na Bahamima. Majkl (68) i Robi Filips (65), kao i Vinsent Kjarela (64), pronađeni su mrtvi u svojim sobama u rizortu "Sandals". 

Niko nije znao tačan uzrok smrti ovih ljudi, pa je tako misterija trajala duže od mesec dana.  Sada su vlasti saopštile uzrok smrti troje turista koje je odmor u luksuznom letovalištu koštao života.

Troje Amerikanaca preminulo je od trovanja ugljen-monoksidom, a policija trenutno istražuje kako su se tačno otrovali. Hotel je kratko saopštio da je u pitanju bio izolovani incident.

- Slomljeni smo zbog ove nezamislive tragedije. Vlasti su istragom utvrdile da se dogodio izolovani incident u jednom objektu u kojem su se nalazila dva apartmana. Incident nije povezan sa sistemom za rashlađivanje ili ventilaciju čitavog kompleksa, niti sa hranom i pićem -saopštio je hotel.

U saopštenju se dodaje da su u sve sobe, zbog jezive smrti troje gostiju, postavljeni detektori ugljen-monoksida "iako to zakon ne zahteva".

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading