Nikada više noću skočiti u OVO: Turista posetio JADRANSKO primorje, pa ostao ŠOKIRAN, a njegov snimak je izazvao HAOS na INTERNETU

Vesti 09.08.2022 17:22 5

Video je postao viralan, a prikupio je preko pet miliona pregleda

Nikada više noću skočiti u OVO: Turista posetio JADRANSKO primorje, pa ostao ŠOKIRAN, a njegov snimak je izazvao HAOS na INTERNETU

Printscreen/TikTok

Mnogi su imali neprijatna iskustva na raznim plažama i tokom godišnjih odmora, ali je jedan TikToker izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama zbog neprijatne situacije koju je doživeo u Hrvatskoj.


Naime, TikToker je podelio je snimak neprijatnog iznenađenja koje ga je čekalo u moru u Hrvatskoj. U snimku je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je prilično šokirala.

„O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne mogu da govorim. Ne mogu da verujem šta sam upravo video svojim očima. Očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj. Rekao sam sebi, "Biću avanturista. Biću Ber Grils. I tako sam skočio u more. Brate, puno je jahti. Ja sam tamo, plivam kao meduza, tamo sam, hladim se kao delfin“, počeo je u videu.

@yourboymoyo ACTING AS IF THERES NO TOILETS ON THE BOAT #croatia #yacht #relatable #sea #poo ♬ original sound - Moyo


"Brate, sledeće što vidim... Kaka, brate. Mislim, kakica ide prema meni. Pliva prema meni. Ne mogu da dišem! Neko je imao drskosti , petlje da bude u istom moru sa nama... Vidi koliko je brodova ovde. Neko se namontirao i vršio nuždu u moru. Čak sam video i kukuruz u kaki, ​​brate. Kukuruz!". Nikada me više nećeš videti da uskočim u ovo! Nikada!“ Video je postao viralan i sakupio preko pet miliona pregleda i 930.000 lajkova, a mnogi korisnici su se smejali njegovoj nezgodnoj situaciji. „Lmaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo kao dobrodošao u Hrvatsku“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok su  drugi korisnici šalili na račun njegovog izgovora.

 

Svakako video je ajko simpatičan, iako ovakve nezgode mogu da vam se dogode na bilo kom mestu.

Komentari (5)
Loading
bolje
09.08.2022 19:14

da je otisao da se kupa u crnom moru...

Nata
09.08.2022 19:36

Samo pokušaj još jednom, pliiizzz... hahahahahaha!

thunder
10.08.2022 07:55

Bez uvrede, ali na sta si navikao majke ti, do juce si skakao po drvecu.

advokat
15.08.2022 20:38

Haaaa...idi u Crnu Goru....da vidis sta sve tamo plivaaa

Dača
27.01.2023 12:54

Odvratan mlad čovek napadan glup