Brazilski HULK je preminuo na JEZIV način: Svoje telo je godinama trovao ovom supstancom, zbog koje se i DEFORMISAO

K.Ć. Vesti 03.08.2022 20:15 0

Brazilski bodibilder i TikTok zvezda Valdir Segato, čiji je profil pratilo preko 1,6 miliona ljudi, preminuo je na svoj 55. rođendan u gradu Ribeirao Preto

Brazilski HULK je preminuo na JEZIV način: Svoje telo je godinama trovao ovom supstancom, zbog koje se i DEFORMISAO

Printscreen/TikTok

Pre toga, godinama je ubrizgavao u sebe ulje opasno po život. Tako je želeo da veštački poveća volumen mišića, uključujući bicepse.

Valdir Segato je godinama koristio injekcije sintola, iako je bio svestan da to povećava rizik od moždanog udara i infekcije. Zahvaljujući takvim tretmanima stvorio je prilično neobičnog izgleda bicepse, grudne i leđne mišiće. Bodibilder je priznao da je bio inspirisan Arnoldom Švarcenegerom i izmišljenim likovima poput Hulka. Rekao je da je ponosan što izgleda kao "čudovište" koje hoda ulicom.

Bodibilder "Brazilski Hulk" je mrtav

Pre nekoliko godina je upozoren da mu preti opasnost od amputacije ili oštećenja nerava i deformiteta mišića ako nastavi da koristi injekcije. Segato je to umanjio jer mu se dopalo što njegovo atipično telo privlači pažnju i zbog toga je nastavilo da "raste".

"Stalno me zovu Hulk, Švarceneger i X-Man, sviđa mi se to. Udvostručio sam volumen bicepsa, ali i dalje želim da postanem veći", rekao je Segato 2016. godine, a citirao Dejli mejl. Na društvenim mrežama, gde je često objavljivao snimke, koristio je ime „Valdir Sintol“.

Na dan smrti osetio je nedostatak daha

Kako prenose lokalni brazilski mediji, uprkos rastućoj popularnosti na TikToku, Segato je poslednje mesece svog života proveo sam. 

Na dan smrti, bodibilder je osetio kratak dah i zatražio je pomoć. Prema navodima vlasnika zgrade u kojoj je on živeo, koje citira Globo, 55-godišnjak je dopuzao preko dvorišta do prozora. Prevezen je u medicinsku ustanovu, ali mu nije bilo spasa. Uzrok smrti je najverovatnije bio zastoj srca.

Segato je počeo da uzima sintol nakon što mu je jedan od muškaraca ponudio supstancu tokom zajedničkog treninga u teretani. Neki bodibilderi biraju sintol, čija upotreba ima mnogo neželjenih efekata. Upotreba ulja može oštetiti nerve, izazvati plućnu emboliju i dovesti do opstrukcije plućne arterije, srčanog udara i moždanog udara.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading