Ona se viđa samo sa OŽENJENIMA: Tvrdi da muškarci OVAKO lažu svoje žene!

Vesti 19.03.2022 21:35 2

Ejmi iz Severne Karoline izlazi isključivo sa oženjenim muškarrcima

Ona se viđa samo sa OŽENJENIMA: Tvrdi da muškarci OVAKO lažu svoje žene!

Printscreen/Instagram

 

Tridesetdvogodišnja Ejmi Kaps započela je izlaske  oženjenim muškarcima nakon što ju je prevario  bivši muž. Ona tvrdi da su stariji muževi skloniji prevari i da su inače divlji u krevetu, a to prouzrokuje činjenica da ih žene uglavnom zanemaruju.

Kaže da je njeni partneri obasipaju raskošnim darovima i daju joj novac. Tvrdi da svaki mesec primi oko 50 000 evra u darovima. Iako se ne kaje što izlazi sa oženjenim muškarcima, Ejmi je podelila savet svim ženama koje se plaše da su možda prevarene i otkrila četiri najčešća izgovora koje prevaranti govore svojim partnerkama kako bi prikrili aferu. 

Prema Ejmi, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je najočitiji - seks. A, ako je to slučaj, bezosećajno kaže da je žena sama kriva što nije uspela da zadrži strast u spavaćoj sobi. Zapravo, jedan od razloga zašto je odlučila da izlazi sa starijim, oženjenim muškarcima, jeste taj što smatra da se oni, često mnogo više trude u krevetu i daju sve od sebe da naprave romantičnu atmosferu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

- Prevaranti su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni da učine sve što je potrebno da me uzbude - objasnila je. Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima jer su puno romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu, kaže i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

 

 Više volim gotovinu nego skupe darove, moji ljubavnici su mi omogućili da dobijem vrednu kuću koju gradim za sebe. Uzimam njihov novac da platim račune i razmazila sam se- tvrdi Ejmi. 

Prvi put je otvoreno progovorila o svojim navikama još u septembru 2021., kada je otkrila da traži oženjenog partnera s kojim bi započela novu vezu. U to vreme je insistirala da je nije briga šta će ljudi misliti o njoj.

Najčešće laži kojima muškarci prikrivaju da su neverni:

- Večeras ću se naći s prijateljem na kratkom piću, ali nemoj me čekati jer bih mogao da se zadržim..'

Jedan od najčešćih načina na koji će varalice pokušati da prikriju prevaru je izmišljanje planova sa ​​prijateljima - i zadržavanje detalja o navodnom susretu neverovatno nejasnim. To im daje priliku da se vrate kući kad god žele i osigurava im da ne promaše u detaljima ako im se postave pitanja o tome što su radili.

Drugi izgovor su sastanci i poslovna putovanja

Prema Ejmi, ovo je posebno važno ako vaš partner obično ne putuje na poslu. Ako primetite da koriste vreme praznika za posao - državni praznik, kada je ostatak kancelarije slobodan - sigurno je da su na odmoru s drugom ženom.

Komentari (2)
Loading
Jo
19.03.2022 23:24

Mmm i mene moj obasipa skupim poklonima..ako postavite visoke srandarde onda ce vas tako i tretirati..samo skupe i kvalitetne stvarcice, dobar sex i sve je tu

Nijebitno
20.03.2022 07:31

Istina,tako rade i zene isto,danas svaki 4 vara svog partnera!