Kao u španskoj seriji: „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“

Vesti 10.03.2024 20:28 0

Dok je gledala svog muža, pokušavala je da se seti šta voli na njemu, ali nije mogla.

žena

Shutterstock

Jedna žena je opisala svoju komplikovanu ljubavnu situaciju na društvenoj mreži „Redit“, kako bi joj bilo lakše, a zatražila je i savet ostalih korisnika. Žena koja je želela da ostane anonimna, napisala je da je muž prevario sa koleginicom, a ona je to saznala.

- Pre godinu dana sam saznala da me muž vara s koleginicom. Njen suprug, nazovimo ga J. me je kontaktirao. Bio je slomljen i rekao mi da bi to trebalo da znam. Pokazao mi je poruke i datume kada su bili u hotelima.

Shvatili su da su se zaljubili

Odlučili su da se nađu i razgovaraju o tome šta da urade, a budući da je ona izgubila posao tokom pandemije koronavirusa, shvatila je da ne bi imala od čega da izdržava ćerku ako se odmah razvede, pa bi ona pripala njenom suprugu.

- Pitala sam ga može li da sačeka nekoliko meseci i na moje iznenađenje, pristao je. Srdačno sam mu zahvalila, a on mi je rekao da ni on ne zna šta da radi pa je na neki način srećan što će sačekati - dodala je.

Ostali su u kontaktu, a onda počeli da idu u šetnje i na kafe, razgovarali su i smejali se raznim temama. Čak su išli i u bioskop.

- Zatekla sam sebe da često razmišljam o njemu s osmehom na licu. On je bio moja prva misao ujutru i poslednja pre spavanja - priznala je. 

Jednog dana, J. je priznao da je zaljubljen u nju, a ona je shvatila da oseća isto. Međutim, plašila se da su to lažna osećanja koja će nestati kada se oslobode onih koji su ih povredili, a to mu je i rekla. On je rekao da je spreman da rizikuje i sazna. Plan je bio da „razotkriju" svoje supružnike i razvedu se.

- Jesam li patetična što želim da nam dam šansu i vidim kako će to ići? Mogu li dva slomljena srca zaista pronaći sreću zajedno kad je njihova ljubavna priča počela kao naša? - pitala je žena.

žena

Shutterstock

 

„Pred očima su mi bile poruke koje joj je slao“

Posle 10 dana odlučila je da ipak prestane da se viđa sa J.

- Došla sam kući, a muž se sa ćerkom šalio i igrao. Osetila sam toliko tuge i užasa kako se skupljaju u meni. Šta to radim? Šta mi radimo? Krivica me obuzela gledajući srećno ćerkino lice. Nisam mogla to da podnesem – obrazložila je svoju odluku.

Muževljeva nevera toliko je pogodila da nije mogla da podnese da ga dotakne.

- Pogledala sam muža i pokušala da se setim šta volim na njemu, ali nisam mogla. Pred očima su mi samo bile poruke upućene toj ženi, o tome kako mu je poslednji put bilo sjajno i šta želi da joj radi sledeći put. Osećala sam ogroman bes i mržnju prema mužu, ali i prema sebi i J. 

Zato je J. poslala poruku u kojoj mu je objasnila svoja osećanja i kako bi njena ćerka patila zbog razorenog doma. Pozvao je, ali nije mogla da mu se javi.

- Srce mi je bilo u grlu. Rekla sam mužu da želim večeras da spavam u ćerjinoj sobi, što sam često radila od kad je sve počelo. Plakala sam celu noć gledajući u njeno lepo lice.

Znam da mom braku nema spasa

Sledećeg jutra razgovarala je sa J. koji je rekao da poštuje njenu želju da se prestanu da se viđaju, ali da će je ipak čekati.

- Plakala sam sat vremena, a nakon toga mi je već nedostajao njegov glas. Znam da mom braku nema spasa i da činim pravu stvar – objasnila je žena odluku da se razvede. 

Priznala je da ima osećaj krivice koji verovatno nikada neće u potpunosti nestati, ali da može nastaviti dalje, jer barnije ništa pokušala sa J. dok se cela situacija sa suprugom i njegovom ljubavnicom nije obelodanila i dok nije došlo do razvoda.

Komentari (0)
Loading