Prevarila sam muža! Ovo su moji razlozi i nemojte odmah da me RAZAPINJETE zbog toga

Vesti 21.04.2023 13:03 1

Statistike kažu da je čak 37 odsto muškaraca i 25 odsto žena prevarilo svoje supružnike. Ove žene su priznale da su varale, a svoje razloge podelile su na sajtu "your tango"

Dejt

Shutterstock

Ovo su njhove priče.

Muž mi je kao cimer

Prva afera koju sam imala, nije bila namerna ni planirana. Jednostavno, dogodila se spontano. U to vreme je moj ljubavnik živeo u drugoj zemlji, nikada se nismo upoznali licem u lice. Bilo je to kao sajber prijateljstvo koje se pretvorilo u nešto puno više. Na kraju smo napravili plan da se upoznamo nakon osam meseci. I dalje održavamo kontakt. I dalje mu pošaljem poruku skoro svaki dan. Moj muž mi je ostao dobar prijatelj, ali osećam se kao da živim sa cimerom. To zapravo više nije brak. Dakle, to je ono što tražim s drugim ljubavnim partnerima. Samo fizička veza. Razmišljala sam o razvodu, ali to je dug proces. Moj život u kući nije loš. Moj odnos s mužem nije loš samo, jednostavno, više nije intiman -  rekla je Ana (36).

Emotivno me je zlostavljao

Nikad nisam nameravala da prevarim muža. Ali, takve stvari se događaju. Roditelji smo troje dece, jedno dete je autistično. Moj suprug je to dve godine duboko poricao i postao je emocionalno nasilan. Uopšte se nisam osećala krivom zbog afere jer me to spasilo. Moj suprug je to saznao jer mi je uzeo telefon. Nije znao sve detalje dok nisam počela da idem na terapije.Terapeut mi je preporučio da sve kažem suprugu, jer samo tako možemo da krenemo dalje. Bila je to teška rasprava. Želela sam razvod, ali na kraju sam promenila mišljenje, krenula na terapije i odlučila suprugu da dam drugu šansu. Tri godine kasnije naš brak je mnogo bolji -  ispričala je Vanda (50).

Počeo je da me kontroliše

Venčali smo se i postao je ljubomoran. Nisam smela da razgovaram sa muškarcima ili da idem sa drugaricama na ručak. I ja sam se onda zaljubila. Bio je to kolega, istih smo godina. Osetila sam ljubav i samopouzdanje. Tada sam se osećala loše zbog toga, ali ne žalim. Posle razvoda nisam nastavila vezu sa čovekom sa kojim sam imala aferu, sada živim sama - ispričala je Tigan (48).

On se povukao i sve probleme ostavio samo meni

Moj muž je imao problem na poslu i postao je depresivan. Počeo je da se povlači i ostavio me je sa svim problemima. Želeo je da sve završavam sama i ljutio se kada sam tražila pomoć, a obrazovana sam i imam diplomu, ali neke stvari nisam mogla sama. A on je ćutao. A ja sam znala da napolju postoji neko ko želi da razgovara sa mnom. Počela sam da se nalazim sa muškarcima i podnela sam papire za razvod. Rešenje za naše probleme nije postojalo, razveli smo se - ispričala je Tamara (43).

Komentari (1)
Loading
Kole
03.10.2021 02:45

Vara se iz zadovoljstva ili neke lične koristi radi nekog cilja tj prečice do ostvarenja neke želje.Loš muž ili žena su samo izgovori jer postoji uvek mogućnost da se razvedu ali zabranjeno voće je uvek slađe i konzumira ga onaj koji prvi u braku oseti da više nije zaljubljen i progleda oko sebe drugim očima dok njegova žena ili muž i dalje poklanja ljubav,vernost,brigu i celo svoje biće prevarantu koji uništava svog partnera emotivno jer on samo daje ali ne dobija više energiju od voljenog bića i gubi balans,a ne zna šta ga je snašlo pa upada u depresiju koju ne ume da objasni dok mu partner cveta i sija od sreće.