Nije mogla da veruje: Devojka je kupila polovnu tašnu, a onda je gurnula ruku u džep i šokirala se!

Vesti 15.10.2024 15:10 0

Kupila je polovnu dizajnersku tašnu za malo para, a unutra je našla nešto što nikako nije očekivala.

devojka

Printscreen/TikTok

Devojka je za 45 evra (oko 50 dolara) kupila polovnu brendiranu tašnu, ali ono što je pronašla unutra je šokiralo. Ešli Forst iz Sijetla je kupila prugastu torbicu brenda „Kejt Spejd“ na aukciji koja se svakog leta održava u njenom gradu, kada meštani donose odeću i predmete koji im više nisu potrebni.

Bila sam u neverici

Tašna joj je odmah privukla pažnju i znala je da mora da je kupi, bila je u odličnom stanju, kao da je prethodna vlasnica nosila samo nekoliko puta. Mesec dana kasnije naišla je na nešto neobično unutra. U jednoj pregradi s rajsferšlusom pronašla je zamotuljak i uplašila se šta bi to moglo da bude. Otvorila je papirić koji se već bio izgužvao i ugledala novac, tačnije 350 dolara (oko 320 evra).

 

@ashleynikkolex

this is your reminder to always check the pockets of the things you thrift ♬ original sound - ashleynikkolex

 

"Htela sam da stavim svoje ključeve i slušalice u jedan od džepova unutra, a onda sam shvatila da postoji još jedna pregrada s patentnim zatvaračem. Otvorila sam i ugledala 50 dolara. Tada sam videla da je još nešto presavijeno, a bio je to zamotuljak od papira. Otvorila sam ga i videla nekoliko novčanica. Prebrojala sam ih verovatno pet puta jer sam bila u potpunoj neverici", ispričala je devojka u videu koji je objavila na svom Tik Tok profilu, dodajući kako se tresla kad je otkrila novčanice.

"Uvek proverite džepove i pregrade"

"Zato uvek treba proveriti džepove i pregrade", poručila je i objasnila kako je pokušala da pronađe prethodnu vlasnicu, ali bezuspešno. Ispričala je kako je deo pronađenog novca iskoristila da plati svoje neplaćene račune, a 100 dolara dala je u dobrotvorne svrhe.

.

Bonus video:

 

 

.

 

 

Komentari (0)
Loading