12:26 Ispovesti Haljina moje ćerke rasplakala ljude: Kupila sam je na internetu i u njoj pronašla poruku koja me je šokirala
16:34 Ispovesti Kupila trenerku sa sajta za polovnu garderobu: Kad je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
12:24 Lepota i Moda Obogatila se tokom pauze za ručak: Kupila polovni džemper za 10 evra, a kad je saznala koliko zaista košta, zanemela je od šoka
08:20 Lepota i Moda Najbolji modni ulov ikada: U radnji polovne robe kupili džemper za 4 evra, a kad su videli etiketu vrisnuli su od uzbuđenja
15:10 Ispovesti Nije mogla da veruje: Devojka je kupila polovnu tašnu, a onda je gurnula ruku u džep i šokirala se!
13:44 Ispovesti „Šokirana sam“: Maja je kupila polovnu kožnu jaknu, ono što je pronašla u džepu ostavilo je bez teksta
12:30 Poznati Ima para, a ne baca odeću: Elizabet Harli pokazala kako na važnom događaju nosi haljinu od pre 13 godina
16:56 Dom i saveti Kupujete polovnu odeću? Evo šta treba da uradite pre nego što je obučete i kada je bolje da je ne kupite
09:35 Ispovesti Nije mogla da veruje: Maja je kupila jaknu u prodavnici polovne odeće, a onda je gurnula ruke u džepove i šokirala se!
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana