12:26 Ispovesti Haljina moje ćerke rasplakala ljude: Kupila sam je na internetu i u njoj pronašla poruku koja me je šokirala
16:34 Ispovesti Kupila trenerku sa sajta za polovnu garderobu: Kad je otvorila paket, samo što se nije šlogirala!
12:24 Lepota i Moda Obogatila se tokom pauze za ručak: Kupila polovni džemper za 10 evra, a kad je saznala koliko zaista košta, zanemela je od šoka
08:20 Lepota i Moda Najbolji modni ulov ikada: U radnji polovne robe kupili džemper za 4 evra, a kad su videli etiketu vrisnuli su od uzbuđenja
15:10 Ispovesti Nije mogla da veruje: Devojka je kupila polovnu tašnu, a onda je gurnula ruku u džep i šokirala se!
13:44 Ispovesti „Šokirana sam“: Maja je kupila polovnu kožnu jaknu, ono što je pronašla u džepu ostavilo je bez teksta
12:30 Poznati Ima para, a ne baca odeću: Elizabet Harli pokazala kako na važnom događaju nosi haljinu od pre 13 godina
16:56 Dom i saveti Kupujete polovnu odeću? Evo šta treba da uradite pre nego što je obučete i kada je bolje da je ne kupite
09:35 Ispovesti Nije mogla da veruje: Maja je kupila jaknu u prodavnici polovne odeće, a onda je gurnula ruke u džepove i šokirala se!
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte
16:01 Horoskop Koji je vaš najsrećniji mesec u 2026. godini? Evo kada vam stiže najlepši period u životu
14:56 Poznati Momentalno je prekinula koncert, ovo je glavna vest u Australiji: Lejdi Gaga momentalno zaustavila muziku, evo šta se desilo
14:00 Lepota i Moda Odjednom su ga svi zamrzeli, a bio je ruž nad ruževima: Ova boja se ponovo vratila, nema bolje nijanse za zimu + i za Novu godinu
12:59 Dom i saveti Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda
11:57 Horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 22. decembra: Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti