Gosti zinuli od čuda kad su mladenci izneli svadbenu tortu: Nekima je njihova ideja simpatična, kako se vama dopada?

Vesti 09.10.2024 17:08 0

Jedan mladi par je odlučio da promeni tradiciju i na svom venčanju su umesto torte izneli nešto što je šokiralo ljude.

torta

Printscreen/Youtube

Skoro svaka svadba na našim prostorima ima slične običaje i jelovnik. Pored drugih običaja, služi se hrana, sve po redu, od predjela, preko supe i pečenja, do svadbene torte koju mladenci zajedno seku. Ali, jedan mladi par odlučio se za nešto sasvim drugačije umesto svadbene torte.

 Svako radi šta hoće

Ovaj neobičan svadbeni trenutak objavljen je u video snimku na Tik Toku, a u opisu ie pisalo: „Šok! Mladenci umesto svadbene torte jeli picu!“. Čovek koji je objavio video je pratioce upitao: „Šta vi mislite o ovome?“. Nije trebalo dugo da komentari počnu da se nižu, pa je tako jedna korisnica napisala: „Ne vole tortu“, a druga dodala: „Njihova svadba njihov izbor“. Treća je jednostavno napisala „Top“, dok se četvrti nadovezao: „Savršeno. Svako radi šta hoće“.

 

 

 „Užas, koja glupost“

Ipak bilo je onih kojima se ovo baš i nije svidelo pa je tako jedna korisnica jednostavno napisala "Ne, da sam ja mlada, ne bih to dozvolila", druga dodala: „Glupost. Torta je torta. Oduvek i zauvek“. Treća je napisala: „Užas, koja glupost“. Međutim, bilo je više onih kojima je ova ideja bila odlična i inovativna te su pohvalili njihovu domišljatost.

.

Bonus video:

 

@najzena.rs Zaprosio sam devojku na drugovom venčanju! Da li je vama to okej? #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #viralvideo ♬ original sound - Najzena.rs

.

 

Komentari (0)
Loading