Za godinu dana sam dobila troje dece: „Samo što sam se porodila, ostala sam opet u drugom stanju, sada me ljudi osuđuju“

Vesti 06.10.2024 14:29 0

Za sad je troje dece više nego dovoljno da nas zaokupi i veselim se što ću ih gledati kako zajedno odrastaju.

žena

Printscreen/TikTok

Majka troje dece ispričala je na Tik Toku kako je pre godinu dana rodila svoje prvo dete i ubrzo pošto je s njim napustila bolnicu, shvatila je da je trudna sa drugim detetom. Sada ona i suprug imaju ukupno troje dece - jednogodišnjeg sina, šestomjsečnu ćerku i njenog posinka koji će uskoro napuniti četiri godine.

Za sada mi je dovoljno troje dece

Iako su joj deca pravi blagoslov, drugi je često osuđuju. „Kad god izađem napolje s njima, slušam kako s troje tako male dece sigurno imam pune ruke posla“, napisala je žena uz fotografiju dvoje najmlađih mališana. Objasnila je i da je postala maćeha gotovo čim je upoznala supruga, a brzo je i sama zatrudnela sa svojim prvim, pa s drugim detetom koje je rođeno pre termina. „Za sada je troje dece više nego dovoljno da nas zaokupi i veselim se što ću ih gledati kako zajedno odrastaju“, rekla je žena.

Ne brinite šta drugi misle

„Tako su slatki“, komentarisala je jedna žena ispod njenog video snimka. „Prelepo. Ne brinite šta drugi misle“, napisala je druga. „Trenutno sam četiri meseca trudna s dečakom i imam devojčicu od devet meseci“, podelila je još jedna mama. „Zašto bih osećala krivicu, koga briga šta drugi misle?“, dodala je još jedna žena i ohrabrila mladu majku.

Komentari (0)
Loading