Posle smrti oca, pronašla je skrivenu poruku: Na koverti je kao upozorenje pisalo „Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor“

Vesti 10.10.2024 17:25 0

Te reči su je uznemirile, nije to očekivala, jer je njen otac bio pošten i vredan čovek.

žena

Printscreen/TikTok

Jedna žena je bila veoma iznenađena kada je pronašla neočekivanu poruku svog nedavno preminulog oca. Bila je skrivena iza komode u njegovoj kući. Poruka je na prvi pogled izgledala zastrašujuće jer je ukazivala na postojanje neke tajne.

Sadržaj poruke je iznenadio

U videu koji je objavila na Tik Toku, žena je napisala: „Moj otac je iznenada preminuo, a dok smo čistili njegovu kuću, pronašla sam ovu zlokobnu poruku skrivenu iza njegove komode.“ Na poruci je pisalo: „Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor“, što je dodatno pojačalo njenu znatiželju. U svom video snimku žena je opisala oca kao jednostavnog i poštenog čoveka, pa ju je ova neobična poruka zbunila i uznemirila.

 

 

Nakon što je otvorila savijeni papir, umesto odgovora na neka duboka pitanja ili tragova blaga, suočila se s iznenađujućim otkrićem – papir je sadržao uputstva za jednu popularnu američku slagalicu iz restorana „Cracker Barrel“ u blizini očeve kuće. Ova zagonetka uključuje trouglastu ploču s 15 rupa i 14 čunjeva, a cilj igre je ostaviti što manje čunjeva preskakanjem jednog preko drugog, slično igri dame. Postizanje rešenja sa samo jednim preostalim čunjem je krajnji cilj.

„Tatina šala iz groba“

Nakon što je frustrirano spustila ruke, žena je pokazala papir ka kameri, a komentari su počeli da se nižu ispod njenog videa. Jedan korisnik je napisao: „Tatina šala iz groba. Kakva legenda“. Drugi je izrazio saučešće dodavši: „Žao mi je zbog tvog gubitka, ali to je bilo neverovatno. Molim te, urami to“. Još jedan komentator podelio je svoje iskustvo, prisećajući se kako mu je otac ostavio lažni dobitni listić na lutriji, zbog čega je poverovao da je osvojio 70.000 dolara.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading