„Jedan gost mi je mirisao pazuh“: Ana je ispričala najluđe stvari koje je doživela kao konobarica

Vesti 29.09.2024 16:45 0

Ana radi kao konobarica u jednom restoranu i objavila je video u kojem je ispričala najčudnije stvari koje su joj se desile.

ana

Printscreen/TikTok

Na društvenoj mreži TikTok, Ana je objavila video u kojem je ispričala najčudnije stvari koje su joj se dogodile na poslu. Kaže da su njena iskustva u restoranu pomalo čudna, ali i smešna.

"Gost mi je mirisao pazuhe"

"Došao je jedan muškarac koji je bio prilično koketan. Bio je stvarno sladak, ali na kraju večeri stavio je glavu ispod mog pazuha i pomirisao ga pre nego što je otišao", rekla je Ana u svom videu. Potom se setila žene koja se žalila da na jelovniku nema veganskih jela, iako ih je, kaže, bilo nekoliko - od veganskih hamburgera, pice i salata. Gošća je na kraju, na Anino iznenađenje, naručila svinjska rebarca! Ispričala je da jedan gost nije želeo da plati račun jer mu je desert od keksa, sladoleda i šećera bio previše sladak.

 

 

„Mene bi to izludelo“

Ispod njenog videa su se ređali brojni komentari iznenađenih ljudi. "Svinjska rebarca su me ubila", "Trebalo je da se žališ", "Svi bi trebalo da rade malo u ugostiteljstvu", "Ti si jako smirena s obzirom na sve to, neverovatno", „Mene bi to sve izludelo“, pisali su ljudi.

Bonus video:

 

@najzena.rs Svekrva napravila spisak obaveza za snaju! Ljudi se krste od šoka #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading