Tek što se porodila, odmah su je pritisli da smrša: Demi Mur otkrila rigorozni režim uz pomoć kojeg je liniju dovela do savršenstva

Nedeljko Tišanović Vesti 24.09.2024 10:59 0

Podvrgla se ovom režimu..

Demi Mur

Profimedia

Glumica Demi Mur otkrila je kako je vratila formu nakon drugog poroda, kada je na svet donela ćerku Skout Vilis.

Izložila sam se velikom pritisku. Imala sam iskustva gde su mi rekli da smršam. Iako su možda bila neugodni i ponižavajući, uradila sam to — prenosi Daily Mail ono što je izjavila glumica. 

Mislim da je Skout imala pet ili šest meseci kada smo snimali "Indecent Proposal". Dakle, hranila sam je tokom noći, ustajala po mraku u trenirci i sa lampama, vozila bicikl sve do Paramounta, bilo gde, čak i na lokaciji gde smo snimali, zatim snimala ceo dan, što je obično 12 sati, i onda sve to ponavljala. Čak i sama ideja o tome što sam učinila svom telu je luda.

demi mur

Shutterstock

 

 

Demi Mur je tokom braka s Brusom Vilisom, sa kojim ima tri ćerke - Rumer, Skout i Taliju - postala najplaćenija glumica u Holivudu. Njena najveća plata od 12,5 miliona dolara došla je za ulogu striptizete u filmu iz 1996. godine. Mur je istakla da je tražila ovu sumu kako bi se zalagala za jednakost plata između muškaraca i žena, a ne da bi se takmičila sa svojim suprugom.

Tek što se porodila, odmah su je pritisli da smrša: Demi Mur otkrila rigorozni režim uz pomoć kojeg je liniju dovela do savršenstva

Shutterstock

 

 

Nisam se upoređivala s njim. Da, videla sam koliko je plaćen, ali više je bilo: "Zašto ne i ja? Ako radim istu količinu posla, zašto ne bih i ja bila?" — objasnila je Moore.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading