Vezivala mu je ruke i zaključavala ga u podrum: Procurela istina o nemajci iz rijalitija koji je obožavala cela Srbija, skandal je uzdrmao svet

Vesti 11.09.2024 20:58 0

Prema medicinskim izveštajima Kolin je prijavio Kejtino navodno zlostavljanje svom savetniku

Kejt

XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Kolin Goslin je u novom intervjuu otkrio da je imao ,,teško" detinjstvo.

Zvezda rijalitija ,,Džon i Kejt plus 8" (20) tvrdi da ga je njegova majka Kejt Goslin zlostavljala, od njegove osme ili devete godine. Za The Sun je naveo da ga je Kejt ,,izolovala" od njegove braće i sestara i da je bio ,,zamorče" za probleme svoje majke i da je često prihvatao grub tretman.

Advokat Kejt Goslin, Ričard Puleo je za The Sun rekao da ne veruje da je Kejt uradila bilo šta da „namerno naudi“ svom sinu i da je „učinila ono što je morala da bi zaštitila sebe i svoju porodicu“ od njegovor problematičnog ponašanja.

„Moja majka je napravila sobu u našem nedovršenom delu podruma“, rekao je on. „Imala je sobu u kojoj su bile kamere, mali prozorčić u uglu i zaključavala se sa spoljašnje strane. To je bukvalno bila samica, i imala je dušek na podu. Tako sam živeo."

Kolin tvrdi da  bi ostajao u sobi veći deo dana. Na kraju je rekao da je prestao da ide u školu i „nikad zapravo nije izašao napolje“, dodajući: „Nikad se nisam igrao sa [braćom i sestrama]. Tamo me je držala. To je bukvalno bio zatvor“.

„Moja majka je mnogo, mnogo puta bila fizički agresivna; bila je verbalno uvredljiva zbog reči koje je izgovarala“, kaže Kolin, tvrdeći da je njihov odnos bio „veoma emocionalno uvredljiv“, a on nije znao za bolje jer je bio dete.

 

@theussun EXCL: Collin Gosselin says mom 'zip-tied him & locked him in basement' #katepluseight ♬ original sound - The US Sun

 

„Kada bi me majka više puta stavljala u tu sobu, vezivala b mi ruke i stopala i zaključala bi vrata, ugasila bi svetla i kamere su ostale da me posmatraju“, tvrdi on.

Prema medicinskim izveštajima do kojih je došao The Sun, Kolin je prijavio Kejtino navodno zlostavljanje svom savetniku. Njegov otac Džon Goselin - sa kojim Kejt takođe deli decu Karu, Madelin, Aleksis, Aden, Liju, Džoela i Hanu - rekao je za medije da nije znao za Kolinov navodni tretman dok nije dobio starateljstvo nad Hanom.

Kolin Goslin je ranije rekao da veruje da ga je to što ga njegova mama smestila u instituciju neposredno pre nego što je postao tinejdžer sprečilo da marinac.

Ovaj 20-godišnjak, koji sada živi sa tatom Džonom Goslinom dok se sprema da ode na fakultet na jesen, otkrio je za Entertainment Tonight u intervjuu objavljenom krajem avgusta da je ,,otpušten" iz američkog marinskog korpusa prošle godine nakon obuke.

„Bio sam pri kraju obuke, skoro diplomirao. Razmotrena je moja papirologija i otkrili su da sam u jednom trenutku svog života zapravo bio u instituciji“, rekao je on dopisnici Rejčel Smit.

 

@entertainmenttonight

Collin Gosselin, former star of TLC's 'Jon & Kate Plus 8', addresses being instutionalized and reveals that he hasn't seen or spoken to his estranged siblings since 2016.

♬ original sound - Entertainment Tonight

 

Goslin je takođe govorio o svom iskustvu u bihejvioralnom institutu kada je imao „11 ili 12 godina“. Poslednjih godina je govorio o tome da je ga mama Kejt Goselin, od koje se udaljio, zajedno sa većinom svoje braće i sestara, bila ta koja ga je poslala u ustanovu na nekoliko godina.

„Nisam znao šta se dešava, kuda idem“, rekao je Smitovoj.

„U životu nisam bio toliko uplašen“, nastavio je. ,,Mama je jednom došla da me poseti; oko 30 minuta, a sve vreme mi je držala lekciju i govorila da sam uništio našu porodicu."

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading