,,Mama je rekla da sam uništio našu porodicu": Dečak iz rijalitija koji smo svi pratili otkrio mračnu tajnu svog odrastanja, mreže se usijale

Vesti 17.08.2024 17:57 0

Kejt Goslin je u intervjuu za People 2016. godine, rekla da je Kolin „upisan u program koji mu pomaže da nauči veštine koje će mu biti potrebne da se popravi“

Kejt

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Kolin Goslin, jedan od šestoro braće i sestara koji su bili deo rijalitija  „Džon i Kejt plus 8“, veruje da ga je to što ga njegova mama smestila u instituciju neposredno pre nego što je postao tinejdžer sprečilo da marinac.

Ovaj 20-godišnjak, koji sada živi sa tatom Džonom Goslinom dok se sprema da ode na fakultet na jesen, otkrio je za Entertainment Tonight u intervjuu objavljenom u utorak da je ,,otpušten" iz američkog marinskog korpusa prošle godine nakon obuke.

„Bio sam pri kraju obuke, skoro diplomirao. Razmotrena je moja papirologija i otkrili su da sam u jednom trenutku svog života zapravo bio u instituciji“, rekao je on dopisnici Rejčel Smit.

Goslin je takođe govorio o svom iskustvu u bihejvioralnom institutu kada je imao „11 ili 12 godina“. Poslednjih godina je govorio o tome da je ga mama Kejt Goselin, od koje se udaljio, zajedno sa većinom svoje braće i sestara, bila ta koja ga je poslala u ustanovu na nekoliko godina.

„Nisam znao šta se dešava, kuda idem“, rekao je Smitovoj.

„U životu nisam bio toliko uplašen“, nastavio je. ,,Mama je jednom došla da me poseti; oko 30 minuta, a sve vreme mi je držala lekciju i govorila da sam uništio našu porodicu."

 

@entertainmenttonight

Collin Gosselin, former star of TLC's 'Jon & Kate Plus 8', addresses being instutionalized and reveals that he hasn't seen or spoken to his estranged siblings since 2016. ♬ original sound - Entertainment Tonight

 

Kejt Goslin je u intervjuu za People 2016. godine, rekla da je Kolin „upisan u program koji mu pomaže da nauči veštine koje će mu biti potrebne da se popravi“.

„Kolin ima posebne potrebe“, rekla je. „Postoji prilično fluidna dijagnoza o tome koje su te potrebe, ali on mora da nauči određene strategije koje će mu pomoći da se nosi sa stvarima. Ovo je borba koju smo vodili veoma dugo vremena, i ja sam se borila sama. Osećala veoma usamljeno. To nije nešto što je uticalo samo na mene ili na njega, već na našu celu porodicu."

Kejt i Džon Goselin su imali nategnut odnos od razvoda 2009. godine. Džon je kritikovao odluku svoje bivše žene u nastupu 2019. u emisiji "Dr. Oz Show".

 

 

..Kejt ga je poslala u instituciju bez dijagnoze, a zatim postavila dijagnozu“, rekao je on. ,,Nije morao da bude u instituciji. To što je bio teško dete nije značilo da ga treba poslati protiv moje volje, protiv mojih prava. Nisam znao gde je otišao. Trebalo mi je dve i po godine da ga nađem Trebalo mi je još godinu dana da ga izvučem."

Kolinova braća i sestre su Hana, Aleksis, Ejden, Lija i Džoel, koji su svi u maju napunili 20 godina, kao i bliznakinje Medi i Kera. On je u kontaktu samo sa sestrom Hanom.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading