Muškarci u ova 4 znaka horoskopa su neodoljivi: Oni su najbolji ljubavnici zodijaka, nikada se ne zaboravljaju!

Vesti 15.07.2024 09:20 0

Astrolozi su izdvoji četiri znaka horoskopa, u kojima su rođeni muškarci koji su najbolji u vođenju ljubavi.

dvoje

Shutterstock

Prema astrolozima, četiri horoskopska znaka su poznata po svojim fantastičnim veštinama kada je reč o intimnim odnosima.

Škorpija

Oličenje su strasti, a ostavljaju bez daha partnerke svojim zavodničkim umećem. Njihova magnetska privlačnost je neodoljiva, a svakim dodirom raspale plamen strasti u ženi. Vole da istražuju u intimnim odnosima, a intuitivna priroda omogućava im da razumeju partnerkine želje i da ih ostvare.

Lav

Svojim šarmom i energijom osvaja partnerku, a njegova želja za avanturama u spavaćoj sobi nema granica. Odiše strašću i kreativnošću, a svaki susret pretvara u uzbudljiv spektakl. S Lavom očekujte vatromet strasti i nezaboravno iskustvo koje vas tera da poželite još.

dvoje

Shutterstock

 

Bik

Ume da uživa u svakom intimnom trenutku sa partnerkom i prepušta se najnežnijim dodirima i osećanjima. Pažljiv je ljubavnik koji odvaja vreme da istraži svaki deo tela partnerke i ispuni joj sve želje. S Bikom očekujte fantastično ljubavno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

Vaga

Zahvaljujući šarmu i saosećanju, Vaga se poveže sa partnerkom na dubljem emotivnom nivou. U spavaćoj sobi daje prednost komunikaciji i zajedničkom zadovoljstvu i tako stvara sigurno okruženje za intimno uživanje. Pažljiv je ljubavnik, koji se trudi da stvori osećaj povezanosti sa partnerkom na dubljem nivou od fizičkog.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading