Dnevni horoskop za UTORAK 10 avgust : Pred Ovnom je povoljan poslovni period, Bika muči alergija, a Lava očekuju teške odluke

Naj žena Vesti 10.08.2021 07:56 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK 10 avgust : Pred Ovnom je povoljan poslovni period, Bika muči alergija, a Lava očekuju teške odluke

Shutterstock

Ovan

Današnja energija je povezana sa vašom vladajuća planeta Mars koji pokreće poslovnu stranu i utiče na to da sebe najviše okrenete poslu i obavezama. Stižu vam lepe vesti od strane partnera. Mogući problemi sa kičmom. 

Bik

Uticaj Mladog Meseca je veoma snažno istaknut i pokreće vašu emotivnu stranu. Stižu vam lepe vesti u vezi posla jedna velika odluka vas čeka do kraja dana. Problemi sa alergijama. 

Blizanci

Tokom celog dana osećate emotivno nezadovoljstvo jer su nam se vratili problemi iz prošlosti u partnerskom odnosu. Pokušajte da se fokusirate na posao jer tu ste najbolji. Odmorite se možete imati probleme sa snom. 

Rak

Do kraja dana stiže vam vesti u vezi članova porodice koji vas mogu uznemiriti. Pokušajte da razumete da su to njihovi problemi, a ne vaši. Novac stiže ali ne onoliko koliko očekujete. Problemi sa organima za varenje. 

Lav 

Vi ste danas posvećeni sebi i tako treba da ostane do kraja dana. Jako je važno odluka koju će te doneti u vezi ljubavi posebna ako je u pitanju osoba u znaku Jarca. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući problemi sa organima za varenje. 

Devica

Danas će te biti u potpunosti posvećeni poslu jer osoba " koja je iznad vas"  od vas traži mnogo više nego što možete. Pokušajte da završite sve što imate da ne bi stvarali sebi dodatne probleme. Zdravstveno stanje je odlično. 

Vaga

Ovo je poseban dan jer energija Marsa i Venere pokreće vašu ljubavnu stranu. Dolazite do rešenja kada je u pitanju odnos sa partnerom posebno ako je u pitanju zajednički put. Do kraja dana mogući problemi sa grlom.

Škorpija

Tokom današnjeg dana posvetite se više sebi i svojim odlukama. Moguće je da ćete danas potpisivati neki dokument koji je trebalo ranije da završite. Ne ulazite u sukob sa partnerom jer ne dobijate ništa. Do kraja dana obratite pažnju na donji deo kičme. 

Strelac

Vaša sloboda nema cenu što će se i danas potvrditi posebno kada je u pitanju odnosa prijateljima i odnos na poslovnoj strani. Osoba u znaku Lava može vam biti dobra podrška što se tiče finansijske saradnje. Obratite pažnju na eventualne sukobe unutar kuće koji vam mogu stvoriti jaku nervozu.

Jarac

Vaša energija je danas pod uticajem drugih ljudi. Nećete imati dovoljno vremena da raspravljate neke stvari na poslu ali je bitno da se fokusirate na ono što radite. Stižu pozitivne vesti iz inostranstva u vezi novca. Zdravlje je stabilno. 

Vodolija 

Danas ćeei biti tvrdoglavi što će se na kraju isplatiti. Imate potrebu da dominirate nad drugima jer želite da raščistite neke stvari u svojoj okolini. Ljubavna situacija je komplikovana što vam stvara dodatnu napetost. Čuvajte se emotivnih razočarenja. 

Riba

Ljubav stiže do kraja dana, bićete pod utiskom svega onog lepog što će vam uputiti partner. Emocije su vam u porastu i bićete veoma okrenuti vašem privatnom životu. Poslovna strana je u  stagnacija, ali vas što ne brine. Bitno je da ste iznutra ispunjeni. 

Komentari (0)
Loading