Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 21. septembar: STRELČEVI šire radost, DEVICE čeka zanimljiv susret!

Naj žena Vesti 21.09.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 21. septembar: STRELČEVI šire radost, DEVICE čeka zanimljiv susret!

Shutterstock

 

Ovan

Danas se osećate veoma bolje u odnosu na juče i to zahvaljujući poslovnim uspesima. Velika podrška stiže od strane partnera. Zdravlje je stabilna. 

Bik 

Danas prestanite da igrate po tuđim šablonima posebno kada je u pitanju posao. Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Jarca u vezi novca. Obratite pažnju na imunitet. 

Blizanci

Tokom dana obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima u neposrednoj okolini. Ljudi vam mogu zameriti vašu sebičnost. Ljubavna situacija je i dalje komplikovana. 

Rak 

Vaša snaga se nalazi u vašem odnosu u porodici pa ste danas ceo dan posvećeni tome. Poslovna situacija je stabilna. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na povišen pritisak. 

Lav 

Danas najbitnija reč je poverenje. Bićete upućeni na nekoliko sastanaka gde je važna vaša reč. Emocije su u drugom planu. Zdravstveno stanje je dobro. 

Devica 

Današnji dan provedite baveći se sobom. Na taj način izbegavate potencijalne sukobe posebno one u krugu porodice. Moguć je zanimljiv susret sa osobom u znaku Ribe. Problemi sa kičmom.

Vaga 

Tokom dana vas očekuje lepa vest u vezi poslovnog plana iz prošlosti. Bićete veoma ponosni na sebe. Ljubavna situacija je stabilna i to vas raduje. Zdravstvena situacija je povoljna. 

Škorpija

Način na koji komunicirate biće veoma izražen tokom današnjeg dana odnosno vas čuveni sarkazam. Do kraja dana mogući su problemi u krugu porodice koje vi rešavate na kraju. Nervna napetost. 

Strelac 

Veoma ste dobro raspoložena i to prenosite na sve druge ljude oko sebe. Posebno će vam partner biti zahvalan na tu dobru energiju. Velika podrška stiže od osobe u znaku Ovna što se tiče posla za budućnost. 

Jarac 

Tokom današnjeg dana očekujte lepe vesti u vezi člana porodice. Bićete posebno ponosni na sebe i na inicijativu u vezi partnerskog odnosa. Zdravstveno stanje je pod mogućim problemima sa kolenima. 

Vodolija 

Vaša snaga je veoma iscrpljena stoga danas se posvetite sebi i koliko možete da odmarate. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi mogućeg puta.

Ribe 

Ovo je idealan dan da se posvetite posao i da završite sve što vam je ostalo od prethodnog dana. Prijatelj u znaku Jarca traži vašu podršku. Mogući problemi sa sinusima. 

Komentari (0)
Loading