Zlopamtila uvek i zauvek: Ovim znacima ništa ne može da promakne, nikada ne ulazite u raspravu sa njima nespremni

Vesti 29.12.2023 21:20 0

Imaju dobro pamćenje i veoma lako mogu da pokrenu nerešena pitanja iz prošlosti...

žena

Shutterstock

Astrologija nudi intrigantan uvid u osobine ličnosti svakog horoskopskog znaka. Otkrivaju nam ko je najveće zlopamtilo i ko pamti i najmanje upadljiv detalj. Ovo su 5 najsitničavijih horoskopskih znakova.

brak

Shutterstock

 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj brzoj duhovitosti i komunikacijskim veštinama, ali umeju da budu i sitničavi, posebno kada ne dobijaju pažnju. Njihova dvostruka priroda je takva da često zapamte neke sitne uvrede koje tek nekoliko godina kasnije iznesu kroz neobavezan razgovor, piše Awareness Act.

Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, ali se ta strast ponekad može manifestovati kao zlopamtilo, posebno u raspravama. Imaju dobro pamćenje i veoma lako mogu da pokrenu nerešena pitanja iz prošlosti koji nisu bitni za trenutnu svađu, ali oni žele po svaku cenu da uvrede onog sa kojim se raspravljaju. Skloni su manipulaciji.

par

Shutterstock

 

Devica

Devica su perfekcionisti i posvećuju veliku pažnju detaljima, što ponekad može da preraste u sitničavost. Mogu da se fiksiraju na manje greške ili nesavršenosti, kako na sebi tako i na drugima, što dovodi do nepotrebne kritike.  

Lav

Lavovi vole reflektore i mogu da budu prilično dramatični. Njihova potreba za pažnjom i potvrđivanjem ponekad može da dovede do ponašanja jednog zlopamtila, posebno ako se osećaju potcenjeno.

tuga

Shutterstock

 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, koja ponekad može da rezultira sitničarskim ponašanjem. Iz rasprave žele da izađu kao pobednici i koristiće veoma zastarele argumente samo da dokažu da su u pravu.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading