Dnevni horoskop za ponedeljak, 4. decembar: Bik da pazi kome se poverava, Rak dobija ponudu za posao

Vesti 03.12.2023 19:47 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Sve je u ljubavi i bitno je da ste okrenuti drugima koliko ste okrenuti sebi. Čuvajte taj balans između vas i partnerskih emocija.

Bik

U ovom periodu najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku kada je veoma komplikovana situacija zbog partnera. Nemojte se previše otvarati prema njegovim roditeljima ili prijateljima. Sve treba da ostane između vas.

Blizanci

Iznenada menjate svoje emocije koje ste mislili da imate prema partneru. To će vas stvarno opteretiti i bitno je da razumete sebe i svoje potrebe. Niko nije savršen. Zdravlje je odlično.

Rak

Danas je dan idealan za neke nove poslovne ponude koje vam se pružaju. Sve što ste planirali ranije, sada je pravo vreme da se to pokrene. I sve se dešava za vaše dobro. Imajte poštovanja prema sebi.

Lav

Samostalnost na koju ste navikli i koju gajite kod sebe, danas se preokreće u potpuno nov aspekt. Ništa nećete moći da pokrenete. Sve će stajati i biće teško da bilo šta uradite protiv sebe i svojih emocija.

Devica

Zbog uticaja Marsa u vašem polju poslovne saradnje imaćete priliku da se posvetite sebi i svojim poslovnim partnerima. Nikako nemojte zaboraviti poslovno okruženje koje vas bodri i daje sve od sebe da se posvetite svemu onome što treba da dodje.

Vaga

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim poslovnim saradnicima sa kojima već neko vreme nemate dovoljno saradnje. Od vas sve krece i sve zavisi. Drugacije bi bilo da ste ranije imali više vremena za vas i Vase polje ambicija.

Škorpija

Želja da se udovolji vasem partneru je prevelika ali zbog uticaja drugih nećete to moći da izvedete do kraja. Gledajte da se posvetite svemu onome što ste planirali da radite sa partnerom. Ipak je ljubav ono što vas pokreće. Zdravlje je odlično.

Strelac

Potreba da se finansije poprave i srede vam daje veliku potrebu da razmišljate o tome previse intenzivno. Nemojte odlagati svoje obaveze prema partneru i njegovom poslovnom aspektu. Sve je dobro kada se dobro isplanira.

Jarac

Plan rada koji imate za danas je iznenada menja zbog vaše tvrdoglavosti. Nikako da se posvetite sebi i svojim poslovnim planovima. Uvek vam se dešavaju stvari koje nisu nimalo lake da se kontrolišu. Znajte da je sve onako kako vi zamislite.

Vodolija

Vaši komentari i vaše mišljenje su veoma emotivno obojeni jer ste ovih dana pod stresom. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom porodicom. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna.

Ribe

Sam start ovog dana je veoma dobar jer ćete imati osećaj dobrog raspoloženja. Niko ne može da se okrene protiv vas. Ipak ste vi intuitivni i to je jače od vas. Do kraja ove nedelje povedite računa o svom imunitetu.

Komentari (0)
Loading