Morate da imate ove 3 sobne biljke: Privlače pare i sreću u ljubavi, evo kako da ih gajite i gde da ih stavite

Vesti 22.11.2023 16:15 0

Sigurno u kući negujete bar jednu od ovih sobnih biljaka. A u skorije vreme nabavite i ostale dve. Oplemenite će vam i stan, a bogami i život.

žena sa cvećem

Shutterstock

Prema tumačenju feng šuija, ove tri sobne biljke u domu privući će ljubav, novac i sreću.

bambus

Shutterstock

 

Bambus

Idealna je sobna biljka, jer se lako održava, a privlači pozitivnu energiju. Prema feng šuiju, za sreću u ljubavi i stabilan brak treba da imate dva bambusa u jednoj vazi, za više novca gajite neparan broj bambusa, idealno je 3 ili 9. Najbolja pozicija za njihovo čuvanje i uzgajanje je levi ugao kuće, preko puta ulaznih vrata.

cveće

Shutterstock

 

Orhideja

Čaroban cvet, koji se u feng šuiju koristi se za pronalazak nove ljubavi. Ukoliko ste usamljeni iskoristite magiju orhideje i stavite jednu u spavaću sobu, idealno bi bilo da je držite na noćnom ormariću pored kreveta.

žena sa cvećem

Shutterstock

 

Zlatni bršljan

Koristi se za odbijanje negativne energije. Mrtav ugao u kući ili prazne police idealan su kutak za zlatni bršljan koji upija svu negativnu energiju iz doma, a privlači lepa dešavanja i sreću.

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li više nosite štikle ili ravnu obuću? 👠👟 Pišite nam u komentarima 👇🏻 #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #stikle ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading