Dnevni horoskop za ponedeljak, 20. mart: Rakovi, povedite računa o zdravlju, Ribe, nešto lepo treba da se desi

Vesti 19.03.2023 17:00 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Kafa

Shutterstock

 

Ovan

Situacija sa uticajem Merkura je veoma nezahvalna pa se vi osećate veoma neshvaćeno od strane partnera. Pokušajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi unutar firme. 


Bik 
Tokom dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što možete da date i vi se zbog toga veoma osećate neraspoloženo. Do kraja nedelje vodite računa o načinu kako razgovarate sa partnerom jer će biti veoma osetljiv.


Blizanci
Ovo je veoma specifičan dan jer mnogo toga počinje da se razrešava kada su u pitanju vaši odnosi sa partnerom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka ali vi to ne sagledavate veoma realno. 


Rak 
Pokušajte da se koncentrišete na ono što pričate i imaćete veoma dobre poslovne rezultate. Do kraja nedelje potrudite se da budete fizički u kondiciji i da bolje spavate. Zdravstveno stanje je bitno da se kontroliše. 


Lav
Pokušajte da se okrenete malo više sebi i svojim željama i prohtevma i da lepo vreme iskoristite za više boravka u prirodi. Ljubavna situacija veoma nezahvalna jer previše sebi dajete za pravo da se ljutite na partnera. 


Devica
Probajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi sa ukućanima jer je to nešto što vas veoma iritira unazad neko vreme. Poslovna situacija je veoma čudna jer mnogo toga ne zavisi od vas. 


Vaga 
Komunikacija sa ljudima oko vas je veoma komplikovana jer imate problem da iskažete svoje mišljenje. Unutar kuće mladi član porodice pokušava od vas da dobije ono što želi a nije u skladu sa vašim stavovima. 


Škorpija
Tvrdoglavo se ponašate i pokušavate da sve stvari sređujete samostalno i samo za sebe. Partner vam zamera na tome ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Problem sa kičmom. 


Strelac
Čuvajte se odnosa koji su nekvalitetni i koji vas dovode u veoma problematičnu emotivnu situaciju. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o moguće problemima sa grlom. 


Jarac
Bićete veoma loše raspoloženi zbog nekih vesti koje ne možete da prihvatite kao takve. Naučite da balansirate između onoga što želite i ono što vam se dešava. Mogući problemi sa zubima.


Vodolija
Imaćete velike probleme ako na vreme ne rešite neke odnose u krugu porodice posebno kada su u pitanju članovi stariji od vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem zbog vaše potrebe da svima učinite. 


Ribe 
Do kraja ove nedelje od vas se mnogo toga traži i nećete moći da postignete sve što je važno. Čuvajte se lažnih prijatelja i njihove želje da vam pomažu. Najbolje je kad pomažete sami sebi. 
 

Komentari (0)
Loading