Prva polovina maja donela je retrogradni Merkur: Ova tri znaka očejuje ogromna sreća krajem meseca

Vesti 25.05.2023 17:45 0

Krajem maja, dva horoskopska znaka koji mogu očekivati ogromnu sreću, u nastavku vidite o kome se radi

Pun Mesec

Shutterstock

 

Energetski uticaj maja je podeljen na dva različita dela, svaki sa svojim karakteristikama. Prva polovina meseca može biti izazovna i opterećujuća, dok će druga polovina doneti mnogo pozitivniju i smireniju atmosferu.

Merkur će tokom čitavog maja boraviti u znaku Bika. U prvih 15 dana, Merkur će biti u retrogradnom hodu, stvarajući određene izazove i komplikacije. Međutim, 15. maja će konačno krenuti direktno, otvarajući put za jasniju komunikaciju i olakšavajući tok događaja.

maja, tranzitna Venera će preći iz Blizanaca u Raka. Ovaj prelazak će pružiti pozitivan podsticaj vodenim i zemljanim znakovima, donoseći dublje emocionalne veze i harmoniju u odnosima. Takođe, tranzitni Mars će 21. maja preći iz Raka u Lava, donoseći više samopouzdanja i kreativnosti.

Jupiter će 16. maja napustiti Ovna i preći u znak Bika, gde će ostati sve do 25. maja 2024. Ovaj prelazak će najviše uticati na Bikove i ostale zemljane znakove, kao i na vodene znakove. Jupiter, kao snažan benefik, će doneti dobrobit na određenim životnim poljima i vatrenim i vazdušnim znakovima.

Takođe, tokom većeg dela maja, tranzitni Jupiter će biti u negativnom aspektu sa Plutonom iz Vodolije. Ovaj aspekt može doneti opasnosti, probleme sa zakonom, krađe i finansijske gubitke. Važno je biti oprezan i sprovoditi opreznost i sigurnosne mere kako biste se zaštitili od potencijalnih negativnih uticaja.

U celini, maj nosi sa sobom različite energije i izazove, ali takođe pruža prilike za rast, razvoj i pozitivne promene. Važno je biti svesan astroloških uticaja i prilagoditi se njima, koristeći ih kao vodiče za lični rast i dobrobit.

Krajem maja, dva horoskopska znaka koji mogu očekivati ogromnu sreću su Lav i Strelac.

Lav (23. jul - 22. avgust) će doživeti pozitivne promene i srećne okolnosti koje će doneti radost i uspeh. Mogu se pojaviti nove prilike za napredovanje u karijeri ili ostvarenje dugogodišnjih ciljeva. Finansijska situacija takođe može biti povoljnija, sa mogućnošću dobrih ulaganja ili neočekivanih dobitaka. U ljubavi, Lavovi mogu očekivati romantične trenutke i duboku povezanost sa voljenom osobom.

Strelac (22. novembar - 21. decembar) takođe će doživeti period velike sreće i blagostanja. Može se pojaviti nova inspiracija i motivacija za lični razvoj i duhovni rast. Strelčevi će možda imati priliku za putovanja ili studiranje u inostranstvu, što će im doneti nova iskustva i perspektive. U oblasti ljubavi, mogu se ostvariti duboke emotivne veze ili se stabilizovati postojeći odnosi.

Važno je napomenuti da svaki horoskopski znak ima jedinstvene aspekte i faktore koji utiču na njihovu sudbinu. Individualni natalni horoskop svakog pojedinca takođe ima važnu ulogu u određivanju srećnih i povoljnih perioda. Ovi opšti trendovi za Lavove i Strelčeve samo ukazuju na mogućnost sreće, ali svako iskustvo je individualno i zavisi od mnogih faktora.

 

Komentari (0)
Loading