Nadmeni su, uvek spremni za KONFLIKT i ZAGORČAVAJU VAM ŽIVOT: Ovo horoskopski znakovi imaju najviše šansi da ostanu SAMI celog života!

Vesti 23.05.2023 13:30 0

U ovome leže razlozi zbog kojih im je teško da pronađu partnera ili dopuste nekome da im se približi

Nadmeni su, uvek spremni za KONFLIKT i ZAGORČAVAJU VAM ŽIVOT: Ovo horoskopski znakovi imaju najviše šansi da ostanu SAMI celog života!

Shutterstock

 

Neki od nas su jednostavno toliko beznadežni u ljubavi da nam je suđeno da završimo sami. Zvezde nam otkrivaju koji horoskopski znaci imaju najviše šansi da život provedu kao samci.

Svako ko zna bilo šta o astrologiji može reći da nemaju svi ono što je potrebno da bi bili u vezi.

Škorpija

Nastup pripadnika ovog znaka deluje zastrašujuće i uvrnuto, pa koliko god seksi i privlačno i izgledali, neka čudna energija kojom odišu često odbija udvarače. Škorpije umeju da deluju i zrače veoma mračno, iako to njima tako ne deluje. Takođe, kod ovog znaka je veoma često prisutana ogromna doza cinizma i neke vrste agresivnog stava/načina govora, koji ljude odbija od njih.

Jarac

Njihovi obrambeni mehanizmi su toliko jaki da ljudi kojima se svide imaju utisak da bi im bile potrebne godine udvaranja da ih osvoje i zadrže. Jasno vam je odmah zažto veliki broj njih u startu odustane od Jarčeva!

Lav

Pripadnici ovog znaka u ljubavi traže nekoga ko će ih voleti više nego što vole sami sebe, pa ne čudi što im je tako teško da pronađu pravog partnera.

Komentari (0)
Loading