Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 6. mart: Ribe, popravlja se vaš partnerski odnos, Blizanci, smanjite svoju ljubomoru

Vesti 05.03.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 6. mart: Ribe, popravlja se vaš partnerski odnos, Blizanci, smanjite svoju ljubomoru

Shutterstock

 

Ovan 

Početak ove nedelje je pod jakim utiskom poslovnih sastanaka. Ne donosite nagle odluke i pustite da i drugi kažu ono što imaju. Merkur je veoma dobro postavljen u odnosu na vaše Sunce i osećate se veoma dobro.

Bik
Volite da budete materijalno obezbeđeni i o tome razmišljate ovih dana. Do kraja dana osoba u znaku Jarca vam daje maksimalno podršku. Zdravstveno povedite računa o problemima sa kičmom. 


Blizanci
Ovo je veoma zanimljiv period posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Komunikacija vam je stabilna ali ćete imati problem da to sve iznesete zbog ljubomornih ispada partnera. 


Rak 
Veoma ste nezadovoljni poslovnim odnosima i zbog toga trpi vaš privatni život. Potrudite se da budete fokusirani na ono što radite jer to je jedini način da stvari izvedete do kraja. Osoba u znaku Lava vam šalje zanimljive informacije.


Lav 
Do kraja ove nedelje bićete pod velikim opterećenjem zbog poslovnih sastanaka. Situacija u krugu porodice se menja zahvaljujući najmlađem članu porodice. Budite sebi najbitniji.


Device
Vaša ovčana situacija se menja iz dana u dan . Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška posebno kada su u pitanju aspekti sa inostranstvom. Do kraja dana čuvajte se loših misli.


Vaga
Vaša snaga je veoma nestabilna ovih dana jer niste se dovoljno odmorili za vikend. Pokušajte da se što bolje odmorite narednih dana jer ćete imati važne pregovore sa partnerom. 


Škorpija
Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući pozitivnom uticaju Marsa i bićete veoma aktivni kada su u pitanju pregovori za letovanje. Kada je u pitanju novac, potrudite se da ga ne trošite neracionalno.


Strelac
Do kraja nedelje bićete primorani da se opredelite za jednu od opcija. Kada su u pitanju odnosi u firmi nemojte da se zamerate ljudima posebno osobi u znaku Ovna jer od nje poslovno mnogo toga vam zavisi.


Jarac
Situacija u krugu porodice se popravlja jer ste vi taj koji sređuje sve racionalno i odgovorno..Saturn aktivira vaše polje komunikacije i na vama je da kažete otvoreno sve što mislite. Čuvajte se loših reči. 


Vodolija
Energija vam je u padu pa se potrudite da malo više posmatrate ljude oko sebe i ne donosite nagle odluke. Zdravstvena situacija je pod negativnim uticajem loših snova, potrudite se da što više odmarate.


Ribe
U narednih nekoliko dana bićete veoma pozitivno raspoloženi i to će se odraziti na vaš partnerski odnos. Do kraja dana bićete veoma lepo iznenađeni partnerovim gestom. Problemi sa kičmom. 
 
Komentari (0)
Loading