Dnevni horoskop za UTORAK, 14. februar: Jarčevi, ne započinjite svađe, Ribe, drugi vam rade o glavi

Vesti 13.02.2023 18:45 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za UTORAK, 14. februar: Jarčevi, ne započinjite svađe, Ribe, drugi vam rade o glavi

Shutterstock

 

Ovan 

Danas ste veoma poslovno aktivni jer želite da popravite stvari koje ste pogrešili. Velika poslovna prepreka vam je osoba u znaku Jarca i nemate nikakvo slaganje sa njom. Potrudite se da prevazidjete te razlike. 


Bik 
Komunikacija sa poslovnim partnerima je veoma zategnuta zbog vaše želje da odradite sve po vašem. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj sposobnosti da sve oprostite.


Blizanci
Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane partnera jer niste neke stvari razrešili do kraja. Poslovno okruženje vam nije naklonjeno jer ste previše dominirali predhodnih dana. 


Rak 
Do kraja dana povedite računa o načinu na koji govorite i to vam je najvažnije za odnos na poslu. Partner je veoma komplikovan jer ne zeli da prizna odredjene emotivne potrebe koje ga čine sebičnim. 


Lav 
Do kraja sledeće nedelje budite u svemu mnogo bolji nego do sada jer je to ono što vas pokreće. Finansijska situacija je pomalo nestabilna jer ste skloni nekim eksperimentima sa novcem. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Poslovna situacija je veoma nestabilna zbog uticaja osobe u znaku Ovna koja je veoma tvrdoglava. Najbolje bi bilo da sa tom osobom obavite razgovor u četiri oka. Problemi sa spavanjem. 


Vaga
Ne ulazite u svađe ako vam nisu potrebne. Vi niste osoba koja se inače sukobljava, tako da je ovo najbolji način da prevazidjete poslovne probleme koje imate unazad nekoliko dana. Problemi sa srcem. 


Škorpija
Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i do kraja dana imaćete nekoliko razgovora u firme. Nemojte se previše brinuti o drugima jer je mnogo važnije kako se vi se osećate. 


Strelac 
Do vas je kako ćete neke stvari pojmiti i gledati na njih posebno u vezi posla i u vezi odnosa sa ljudima oko vas. Nemojte dozvoliti sebi da vas drugi koriste jer znaju koliko ste dobri i pozitivni kao osoba. 


Jarac 
Na kraju dana važno je znati koliko ste zadovoljni svojim radom i svojim emocijama. Gledajte da do kraja dana budete maksimalno posvećeni sebi i svojim planovima u vezi novca. 


Vodolija 
Ovo je veoma važan period za vas posebno ako planirate da se bavite poslom koji je u vezi inostranstva. Osoba u znaku Ovna može biti veoma velika poslovna podrška. 


Ribe 
Budite sigurni u sebe i svoje stavove kad ostvarujete nove poslovne saradnje jer sve zavisi od vas i od vaseg zalaganja. Komunikacija sa partnerom je veoma zategnuta zbog njegove ljubomore. 
 

Komentari (0)
Loading