Ova tri znaka će se RAZVESTI do kraja proleća: Sledi tužan KRAJ njihovim brakovima!

Vesti 15.03.2023 19:12 0

Njihovim brakovima je vreme otkucalo

Ova tri znaka će se RAZVESTI do kraja proleća: Sledi tužan KRAJ njihovim brakovima!

Shutterstock

Kada je u pitanju od 2023 godina najveći problem u vezi ljubavnih odnosa mogu imati
Device, Vodolije i Strelčevi. 

ljuta devojka

Shutterstock

 

 

Devica su veoma osetljive i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2023. godine kada Saturn ulazi u znak Ribe i pravi opoziciju na njihovo polje braka. Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku.  Ako budu dovoljno strpljivi, Device mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa  može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda. 

 

Što se tiče Vodolija, tokom leta Venera će biti u znaku Lava nekoliko meseci i praviće opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije. Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos. Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice. 

 

Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022 godine i oseća se do kraja proleća 2023 godine. U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading