PET horoskopskih znakova koji se NAJLAKŠE razvode: Oni ne znaju šta znači ZAUVEK!

Najžena Vesti 24.09.2021 13:00 0

Dobro razmislite pre nego se odlučite za brak sa predstavnicima ovih znakova

PET horoskopskih znakova koji se NAJLAKŠE razvode: Oni ne znaju šta znači ZAUVEK!

Shutterstock

Ako ste rođeni u jednom od ovih 5 horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego se odlučite za brak jer imate veće šanse za razvod od ostalih znakova zodijaka.

Blizanci

Prevrtljivi Blizanci jednog dana žele jedno, a drugog nešto sasvim drugo, pa su s razlogom dospeli na ovu listu jer se s njima nikad ne zna. Takođe, skloni su idealizovanju svojih partnera pa se lako mogu razočarati u njih.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami – najusamljeniji znak zodijaka. Ako se osete sputano u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Za razliku od Blizanaca i Vodolija, Jarčevi obično nisu ti koji traže razvod, već to najčešće žele njihovi bračni partneri. Naime, osobe rođene u ovom znaku trude se da impresioniraju svoje partnere dok ne dobiju šta žele, a to je najčešće brak i tada prestanu da se trude.

Strelac

Strelci obožavaju flert i ne mogu da se uzdrže od njega čak i kada su u braku, što se njihovim bračnim partnerima, naravno, nimalo ne sviđa pa im nakon nekog vremena ne gine razvod. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku s tipičnim predstavnicima ovog znaka.

Škorpija

Baš poput Strelaca, Škorpioni ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i varanju svojih partnera. Uz to, vrlo su ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retki mogu da trpe dugo.

Komentari (0)
Loading