Dnevni horoskop za UTORAK, 29. novembar: Blizanci, loša komunikacija će vas EMOTIVNO koštati, Vage, pazite kakvu ODLUKU donosite

Vesti 28.11.2022 19:30 0

Ovaj dan će za pojedine znakove biti veoma poseban

Dnevni horoskop za UTORAK, 29. novembar: Blizanci, loša komunikacija će vas EMOTIVNO koštati, Vage, pazite kakvu ODLUKU donosite

Shutterstock

 

Ovan 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg okruženja. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Lava. 
Stomačne tegobe. 


Bik 
Ljubavna podrška izostaje i bićete veoma optereceni sobom i svojim problemi iz prošlosti. Budete pod uticajem vaših emocija i to vam blokira radni potencijal. Glavobolja. 


Blizanci
Komunikacija je veoma nestabilna sa partnerom i to ce vas mnogo emotivno koštati. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i to može biti veoma dobro da vam pruži " vetar " u ledja. 


Rak 
Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Device. Bićete veoma rasterećeni novim odlukama od strane partnera. To će vam dati određene pogodnosti u vezi budućnosti. 


Lav 
Ovaj dab je bitan da ga iskoristite što više sa porodicom jer ćete čuti jako lepe vesti u vezi vas i vaše budućnosti. Osoba u znaku Vage vam drzi pridiku u vezi posla i poslovne saradnje. Budite do kraja mudri. 


Devica 
Ljubavna situacija je veoma napeta zbog vaše potrebe da stalno nekog kritikujete. Partner ne može da vam oprosti to što ste uradili i budite svesni sebe i svega onoga što nam se dešava. 


Vaga
Situacija u krugu porodic vam je veoma napeta posebno zbog mlađeg člana porodice u znaku Lava. Mesec aktivira vaše polje komunikacije ali da ste veoma napeti i necete doneti odluku u vašu korist. 


Škorpija 
U narednih nekoliko dana povedite računa o zdravlju posebno kada su u pitanju problemi sa stomakom. Osoba u znaku Device vam daje dobru poslovnu ponudu u vezi saradnje sa inostranstvom. Dobro razmislite. 


Strelac 
Danas je poseban dan kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa porodicom. Imaćete jako dobre vesti u vezi poslovnog puta do kraja dana. Strpite se u vezi poslovnog plana do početka decembra. 

Jarac 
Budite spremni na saradnju i na kompromis. Iako je to vaša osobina da terate po svom vi ste danas veoma skloni da donosite odluke više u korist drugih. Mogući problemi sa srcem. 


Vodolija 
Terate sebe da se emotivno stabilizujete ali vam teško ide. Morate naći način da se vidite sa partnerom i da što pre nadjete rešenje koje je dobro i dugotrajno u vezi vaše budućnosti. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana sledi vam početak u pitanju odnosa sa partnerom. Bićete veoma rasterećeni novim odlukama vaseg sefa i to vam daje izuzetan mir i stabilnost. Budite spremni na sve u vezi porodičnih odnosa. 
 
Komentari (0)
Loading