Do LETA mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova tri znaka, njihovo je samo da zamisle želju

Vesti 07.04.2023 20:50 0

Ovi horoskopski znakovi mogu da očekuju uspeh i novac tokom jeseni

Do LETA mogu da očekuju VELIKO BOGATSTVO: Svemir je na strani ova tri znaka, njihovo je samo da zamisle želju

Shutterstock

Bik

Nakon nestabilnijeg perioda, bikove očekuje povoljan period. U aprilu ćete verovatno sklopiti dobri poslove. Mogući su i neplanirani dobici, ali i prihodi ako se bavite marketingom, odnosima sa javnošću i reklamama. U maju je moguća dobit od podučavanja, mentorstva, saradnje sa strancima. Na početku leta će se pojaviti i prilika za odlazak u inostranstvo ili pronalaženje novih neslužbenih izvora prihoda. Mnogi Bikovi će biti iznenađeni, jer će se njihov dugogodišnji rad konačno isplatiti. Novac vam takođe može doći kroz umetnost.

Lav

Lavovi će se nakon zime aktivirati. Iako nije uoičajeno, oni će se odmah fokusirati na prihode. April vam može doneti neku neočekivanu ponudu ili dobitak. Položaj zvezda će doneti isplative poslove i sporazume sa inostranim partnerima. U maju će vam se prilike povećati zbog putovanja, dugih putovanja, kreativnih aktivnosti ili sportskih dostignuća. Krajem proleća moguće je da ćete napredovati u karijeri i dobiti povišicu.

Škorpija

Prognoze za ovaj znak su gotovo idealne. Škorpije koje su do sada lutale i nisu se pronalazile u određenim poslovima, konačno će osetiti stabilnost. Neki će osetiti i polet nakon mnogo godina, pa će privući i mnogo novca.Možete otvoriti vlastiti posao ili zauzeti visoko mesto u hijerarhiji. Moguće je da će novac doći iznenada, ali kao rezultat dugogodišnjeg napornog rada. Trgovina antikvitetima, satovima, nekretninama i klima uređajima biće isplativa, oprobajte se u tome. Tokom letnjih meseci ovaj trend će se povećati.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading