13:19 Horoskop Neće znati šta će sa parama, "gaziće" po novcu koliko će ga biti: 3 znaka čeka finansijski procvat, završetak 2025. godine ne može biti bolji
09:40 Dom i saveti Nije svejedno gde postavljate jelku: Ovako prizivate sreću, obilje i dobru energiju u 2026!
13:06 Dom i saveti Naše bake su verovale da ovaj trik sa novčićem privlači novac u kuću: Zvuči šašavo, ali kažu da deluje
09:04 Horoskop Pare im ležu na račun 27. novembra: Ova četiri znaka konačno vraćaju dugove i rešavaju probleme, svi će im zavideti
14:16 Horoskop Pare im ležu na račun 7. novembra: Ova četiri znaka konačno rešavaju sve svoje dugove i probleme, svi će im zavideti
08:29 Horoskop Godinama živeli u bedi, nemaštini, besparici, sada se sve menja: Jedan znak ulazi u period izobilja, dolaze mu pare niotkuda
20:29 Dom i saveti Svaka kuća ga ima, a magnet je za lošu energiju: Privlači samo užas, nemaštinu, ovo cveće odmah izbacite iz vašeg doma
17:27 Horoskop Šta im teško u životu — ništa im nije teško: Za 4 znaka stiže novac do 25. oktobra, neočekivani je izvor, budite strpljivi
16:08 Porodica Zanemarite to što ne volite cveće, sigurno bi vam prijalo da kapne koji dinar: Evo koje cveće privlači novac u kuću, morate ga imati
09:47 Horoskop 2 horoskopska znaka upadaju u lovu, 20. oktobra im se otvara novčani tok: Finansijska inteligencija im ja na vrhunskom nivou
10:56 Horoskop Vreme je da zaboravite oktobar, to nije vaš mesec: U novembru 1 znak prosperira kao nikada do sada, rastu primanja, raste pozicija, ma sreća je pred vratima
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima