Njima je suđeno da se valjaju u parama: Evo koja tri znaka najviše zarađuju

Vesti 12.09.2023 15:30 0

Astrologija nam može dati vrlo zanimljive odgovore na pitanja koja se tiče novca i novčanih transakcija, a najvažnije je imati dobro postavljenog Jupitera u natalnoj karti, na primer u drugom i u osmom polju.

Žena broji pare

Shutterstock

Astrologija nam može dati vrlo zanimljive odgovore na pitanja koja se tiče novca i novčanih transakcija,  a najvažnije je imati dobro postavljenog Jupitera u natalnoj karti, na primer u drugom i u osmom polju. Tada je moguće imati sreće što se tiče novca ili imati dobre mogućnosti da pokrenemo sopstveni biznis i da zarađujemo dovoljno novca. 

Postoje tri znaka koja imaju najviše sreće što se tiče novca a to su Ovnovi, Rakovi i Škorpije. 

Kada su u pitanju Ovnovi, oni imaju aktivno polje novca jer imaju sreću da se jako brzo adaptiraju na poslovne prilike i uvek su u situaciji da lako im dolazi novac kroz druge ljude ili kroz saradnju sa ljudima iz inostranstva. U narednih godinu dana otvaraju mi se jako dobre poslovne mogućnosti što se tiče novca i zarade naročito od januara do marta 2024 godine. 

Kada je u pitanju Rak, njegova energija je jako posebna i Rakovi su veoma intuitivni pa sam novac i odnos prema novcu im je veoma specifičan što zapravo znači da rakovska energija je veoma primamljiva. Ta primamljivost se odnosi na sklapanja dobrih poslova i mogućnosti da kroz partnerski odnos i saradnju sa drugim ljudima mogu da ostvare itekako velike poslovne prilike odnosno da pokrenu sopstvene poslove naročito do kraja ove godine i početkom sledeće godine. 

Kada su u pitanju Škorpije, njihovo polje novca je aktivirano kroz planetu Jupiter i to je najsrećnija planeta koja može itekako da donese poslove koje idu kroz saradnju sa inostranstvom ili kroz poslove koji su vezani za druge ljude. Škorpije su poprilično intuitivne i veoma strastvene kada nešto rade i unose svu svoju energiju kroz ono što rade, tako da novac im stiže upravo zbog njihovog zalaganja i zbog njihove posvećenost i onoga što rade. Za njih je itekako dobar period od novembra 2023 do marta 2024,  posebno važan period januar kada su mogući jako dobri poslovni potezi sa osobom u znaku Vodolije. 
 

Komentari (0)
Loading