TRI znaka imaće razloga da SLAVE: Očekuje ih sreća, jedan će imati priliku da dođe do ozbiljnog NOVCA, a ovaj da se ZALJUBI

Vesti 03.01.2023 20:30 0

Tri horoskopska znaka imaće najviše sreće u januaru

novac

Shutterstock

Počela je nova godina. Nakon bezbrižne praznične sezone, dolazak januara za mnoge označava povratak u stvarnost. Pred nama je mesec koji će obeležiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je verovatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu. Uprkos svom haotičnom uticaju, ovo će biti srećan mesec za mnoge, a najviše za ova tri znaka.

Vodolije

Vodolije će rado pamtiti početak godine. Sa Venerom u svom znaku biće optimistični, druželjubivi i uživaće u životu. Ovo je pogodno vreme za nove susrete i romantična iskustva, dok će parovi dobiti priliku da se zbliže. Kraj meseca im donosi sreću na poslovnom i finansijskom planu.

Jarac

Iako će im retrogradni Merkur pokvariti planove do 17. januara, druga polovina meseca će im biti prilično povoljna. Doživeće uspeh na poslu, pa mnogi očekuju da će biti unapređeni ili naći bolje plaćen posao. Sam kraj meseca je rezervisan za ljubav. Samci bi mogli da sklope zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati intimniji.

Ribe

Za Ribe početak godine doneće priliku da unaprede odnose sa ljudima koje vole, ali i da ojačaju poslovne kontakte. Podrška okoline će im doneti uspeh na poslovnom planu. Intuicija će ih voditi kroz život, pa će donositi mudre odluke, a jedino na šta treba da vode računa je da se ne svađaju sa članovima porodice. Krajem meseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ispunjenje ljubavnih želja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading