Sutra se završava PAKLENI period: Ova četiri znaka neće znati šta ih je snašlo, život im se MENJA iz korena

M. G. Vesti 23.02.2022 11:39 0

Svi ćemo biti precizniji u svojim ciljevima i u svojim odlukama.

Sutra se završava PAKLENI period: Ova četiri znaka neće znati šta ih je snašlo, život im se MENJA iz korena

pixabay

Merkur izlazi iz retrogradne senke i tog datuma, 24. februara, mnogi odnosi dobiće novi oblik zato što će komunikacija biti jasnija, piše naša astrološkinja Nena Janković.

Svi emotivni odnosi izlaze iz svog perioda sakrivanja ili povučenosti. To je period kada najviše možemo da se oslonimo na poslovicu "strpljen - spašen". Sada je pravi trenutak da prošlost ostavimo iza sebe.

Ljubavno-emotivni odnosi su sada ponovo u svom stabilnom stanju i svi koji su u vezi ili u braku konačno se vraćaju tamo gde su bili.

Oni koji su imali puno potencijalnih prilika po pitanju ljubavi, strasti, eventualnih komunikacija - sada kreće period novih mogućnosti i to je ono što je najbolje u ovom trenutku. Ovo se posebno odnosi na fiksne znakove.

 

 

Vodolije rešavaju velike stvari što se tiče emocija i ljubavnih odluka.

Lavovi ostavljaju prošlost iza sebe i krajem meseca doživljavaju potpuno novu transformaciju svoje ličnosti.

Škorpije su pod velikim uticajem svojih negativnih emocija pa ih do kraja meseca očekuje veliko suočavanje sa svojim lošim izborima.

Bikovi su pod velikim izazovnim uticajem svog partnera i za njih je najbolji savet da se na određeno vreme povuku i da ne donose nagle odluke do kraja meseca.

Najvažnije je da u narednih nekoliko dana kod sebe razvijamo svoju strpljivu stranu jer Merkur u Vodoliji može da vas veoma prijatno iznenadi kada su u pitanju emotivni i ljubavni odnosi.

Komentari (0)
Loading