Od ukupno 12, ova TRI su s NAJTEŽIM karakterom: Teški kao CRNA zemlja, poješće vam DŽIGERICU, ali mogu i da uđu POD kožu

Vesti 01.09.2022 22:10 2

Sa njima nije lako, ali se bez njih i ne može

Od ukupno 12, ova TRI su s NAJTEŽIM karakterom: Teški kao CRNA zemlja, poješće vam DŽIGERICU, ali mogu i da uđu POD kožu

Shutterstock

 

3. mesto – Blizanci

Blizanci ne mogu mirno da sede na nekom mestu, vrlo su brbljivi i hiroviti. U kritičnim trenucima, oni nose “masku ravnodušnosti” ili čak okrutnosti i ostavljaju bez pozdrava. Mišljenje okoline je prazan zvuk za njih. Oni imaju svoj svet mašte u glavi. Blizanci su podmukli. Čini vam se da ih dobro poznajete, ali su u stanju da uvek odigraju – šah-mat.

2. mesto – Ovan

Ovan je vrlo impulsivna osoba. Oni su u stanju da za 15 sekundi razbiju sve što su izgradili tokom godina, a to se odnosi ne samo na razvojne projekte, već i njihov odnos. Oni su uvek u pravu, a ako zaista jesu, onda morate priznati da su u pravu. Ovo jednostavno pravilo postoji u njihovim životima. Ako se zaljubite u Ovna, onda se pripremite na vatru koja će goreti neprekidno. Strast će se kuvati stalno.

1. mesto – Škorpije

Škorpije spadaju u najveće „ zlikovce“ zodijaka. Oni uvek dobiju ono što žele. Za njih, ništa nije nemoguće. Imaju veoma okrutan odnos prema svetu, super ego i osvetoljubiv karakter. Za njih su ljudi – njihova imovina, tako da ako ste u njihovoj mreži, zauvek ste u njihovom ropstvu. Bilo koja vrsta odnosa sa predstavnicima ovog horoskopskog znaka može se završiti ozbiljnim posledicama.

Komentari (2)
Loading
Vesna
11.01.2022 13:31

Ako radite sa ljudima koji su u horoskopu riba,vodolija,devica pa čak i bik j...li ste ježa,podli,bezobrazni,tračare,ogovaraju.Vage sa vama sve slatko i umiljato i uvek vas ostave na cedilu,neradnici kao i bikovi,za novac ga lako kupiti i to mu je merilo za sve u životu.Sve ovnove,škorpije i bliznace koje sam upoznala vezano za posao je to da su veliki radnici,odgovorni ,pošteni.Ovan jeste ljut ali je radnik odličan i u duši je dobar što krije iza argogancije,valjda se tako brani.Blizanci jesu nervozni ali veoma pametni i lako se sa njim dogovoriti,hoće pomoći. Škorpije jesu tihe i mirne ali dobri radnici,vredni,dobru intuiciju imaju,sposobni.Lavovi lažu čim otvore usta,device pakosne i zavidne ako ste bolji od njih,strelac u principu dobar timski igrač,dobar je saradnik.Jarac zavidan,sebe gleda sa svima fino ali zna da ogovara i ruga se.Rak sačuvaj bože takvog saradnika ili šefa,pokvaren do srži,zavidan,bezobrazan,bahat.Ribe podmukle,lukave,ogovaraju,ljubomorne,misle da su najpametnije,osvetoljubive,takve su kao saradnici.Eto,to je moje iskustvo, ako ćemo meriti karakter po horoskopskim znacima.Po meni socijalno okruženje,roditelji,su osnova svakog ljudskog karaktera,naravno kasnije se sam formira,napreduje ili nazaduje,zavisno koliko je prirodno pametan.

Van Halen
07.07.2022 10:59

@Vesna - Evo vam strucnog saradnika! Ovakve budalastine da covek ne poveruje da moze neko da napise!!??? Koji li je to SAVRSENI znak pisao ovakav elaborat!!???? Bilo bi dobro da neki PRAVI astrolog objasni kako se cita horoskop i kako te stvari funkcionisu. Ovakav primitivan i palanacki komentar je bas da ti se smuci.