Ako ste spremni za BRAK potražite partnera uz pomoć ZVEZDA: Evo koji astro znakovi najbrže kažu "DA"

Naj žena Vesti 12.11.2021 20:00 0

Pripadnici ovih astro znakova će vas posle samo nekoliko meseci zabavljanja pitati da li želite da se stupite u brak sa njima

Ako ste spremni za BRAK potražite partnera uz pomoć ZVEZDA: Evo koji astro znakovi najbrže kažu "DA"

unsplash.com

Dok na jednoj strani spektra imamo pojedince koji nisu pretežno zainteresovani za brak, kao što su pustolovni Strelac, neodlučna Vaga ili misteriozna Škorpija, na drugoj strani imamo pripadnike ovih znakova koji su već posle prvog izlaska isplanirali celo venčanje!

Vodolije

Racionalna Vodolija će odmah posle prvog sastanka znati na čemu je sa vama. Pripadnici ovog znaka sve prvo lepo isplaniraju pa vas onda laganim koracima navode da se složite sa njima. 

Lav

Ako na prvi mah osvojite Lava onda smatrajte da ste već rekli sudbonosno "DA". Kod ovog znaka nema hoću-neću, jer kada vas jednom pikiraju više nikada neće skrenuti pogled.

Rak

Rakovi osećaju potrebu da ispune emocionalnu prazninu u svom životu. Žude za intimnošću i odanošću. Zato ih ideja ranog braka jako privlači, a ako ga partner razume i podržava onda mu ništa neće promeniti mišljenje.

Devica

Iako su Device navikle na samostalno, na kraju ipak priželjkuju da imaju nekoga ko će im "čuvao leđa". Budući da su radoholičari, imaju urođenu naviku da se dokazuju i maksimalno trude, čak i na ljubavnom planu. Baš zbog ovoga, Devica rano stupaju u brak, a u retkim situacijama čekaju "pravu" osobu da se pomiri sa tim da ova Devica neće tako lako odustati.

Komentari (0)
Loading