Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra: Za tri znaka loši dani su prošlost, čeka ih luda sreća

Nedeljko Tišanović Vesti 15.09.2024 10:32 0

Saznajte šta su planete pripremile za vas...

jesen

Shutterstock

Ovan će uživati u Sunčevom tranzitu kroz njihov znak, što donosi optimizam i energiju pogodnu za kreativne i sportske aktivnosti. Ipak, trebali bi biti oprezni u emotivnim reakcijama jer možete brzo reagovati i koristiti oštre reči. Takođe, izbegavajte impulsivno trošenje i zaduživanje zbog mogućih finansijskih problema, i čuvajte se povreda te izbegavajte stresne situacije.

Bik će imati turbulentan period u profesionalnom životu. Venera u aspektu sa Marsom i Uranom donosi strast, ali i tvrdoglavost. Savetuje se oprez u novim vezama i profesionalnim odnosima zbog mogućih suparništava i ljubomore. Izbegavajte ekstravagantne poteze i rasprave; rad sa neobičnim osobama može doneti inspiraciju. Takođe, fokusirajte se na opuštanje kako biste smanjili stres.

Blizanci će imati povoljan uticaj Merkura na svoju karijeru, što podstiče inventivnost i uspeh u profesionalnim oblastima. Razmislite o svojim emotivnim odnosima, jer se možete osećati rasplinuto i napetost može uticati na bračni život. Ovo je dobar period za putovanja, istraživanje i velike investicije, a intuicija će vam pomoći u poslovnim odlukama. Povedite računa o mentalnom zdravlju zbog mogućih stresnih situacija.

Rak će primetiti uticaj punog Meseca na komunikaciju i odnose s okolinom, što može doneti iznenadna putovanja i promene raspoloženja. Izbegavajte velike investicije i zaduživanja, a emotivni odnosi mogu biti napeti, ali neće značajno uticati na vaš odnos. Budite oprezni u administrativnim poslovima i izbegavajte neplanirane troškove. Nesanica može biti problem, pa se potrudite da se opustite.

Lav će početak nedelje doneti promene raspoloženja, ali Sunčev tranzit donosi pozitivne promene u svim segmentima života. U ljubavnom životu očekujte uzbuđenja i strast; mogući su novi počeci i varnice kod postojećih veza. Ograničite fizičke aktivnosti i fokusirajte se na poslove koji ne iscrpljuju organizam. Jačajte imunitet i izbegavajte fizičku iscrpljenost.

Devica će pun Mesec u njihovom znaku doneti kulminaciju u odnosima i izazove u balansiranju želja i stvarnosti. Moguće su nesuglasice sa partnerom, ali ćete brzo uspostaviti ravnotežu. Intuicija će vam pomoći da prevaziđete probleme na poslu, ali će vam biti potreban veći odmor. Fokusirajte se na mirne aktivnosti i opuštanje.

Vaga će se dobro snalaziti u svakodnevnim obavezama, ali budite spremni na iznenadne promene u projektima i saradnjama. U ljubavi, očekujte strastvene trenutke i udvaranja, ali još niste spremni za ozbiljnu vezu. Budite oprezni u poslovima vezanim za obrazovanje i umetnost, i pripremite se za neočekivane preokrete. Izbegavajte stresne situacije.

Škorpija će imati izazove na profesionalnom planu tokom ove nedelje. Fokusirajte se na strategiju i planove, izbegavajte impulzivno ponašanje i ishitrene odluke. U ljubavi, strast i impulzivnost mogu učiniti vezu zanimljivijom, ali budite oprezni s brzim odlukama. Usmerite svoju energiju na sport i fizičku aktivnost.

Strelac će pun Mesec u polju karijere doneti popularnost i uspeh u javnim poslovima. U ljubavi, očekujte uzbudljive avanture i putovanja; obratite pažnju na porodične i poslovne odnose. Povoljni aspekti za putovanja i poslovne projekte su prisutni, a harmonija u porodici je moguća. Ostanite u top formi i nastavite sa zdravim životnim navikama.

Jarac će se suočiti s izazovima u finansijama; neki poslovni dogovori mogu se promeniti, a troškovi mogu porasti. Harmonija sa ukućanima i emotivnim partnerom je moguća krajem nedelje. Usmerite se na kraća putovanja i rad sa strancima, i obratite pažnju na fizičko zdravlje. Krećite se više i ne zaboravite na zdravlje.

Vodolija će uživati u povoljnoj finansijskoj situaciji, uz uvećanje prihoda i materijalnu stabilnost. Nestrpljivost zbog porodičnih problema može se javiti, dok slobodni uživaju u izlascima i zabavi. Usmerite se na uspešnu saradnju sa strancima i preuzimanje značajnih projekata. Osećate nemir, pa pronađite vreme za opuštanje.

Ribe će pun Mesec istaknuti javne i partnerske odnose, dok prelaz Sunca donosi bolje finansijske prilike. U ljubavnom životu, uživajte u privatnosti sa voljenom osobom; tajanstvenost može biti prisutna. Povoljni aspekti su prisutni za pregovore, timski rad i organizacijske sposobnosti. Više spavajte i obratite pažnju na emotivno blagostanje.

Komentari (0)
Loading