U ukusu ovog paradajz pelata možete da uživate tokom cele godine.
Lep je i blag, tako da i deca mogu da ga jedu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Sastojci:
- 2 kg paradajza
- 1,5 kašičica soli
- 1.5 kašičica šećera
- malo listića bosiljka
- malo bibera u zrnu
- lovorov list
- 2 tegle od 750 gr sa novim zatvaračem
Priprema:
Paradajz ( čeri veći ili običan sitniji) oprati pa zaseći vrhove u obliku krstića. U šerpu sipati vodu pa kad proključa spustiti paradajz koliko stane. Pustiti da vri minut pa vaditi u hladnu vodu. Skinuti ljuskicu i udstraniti dršku oštrim nožem u dubinu.
BONUS VIDEO
РЕЦЕПТ
21.08.2022 20:41Где је крај рецепта?