Nikada više nećete kupiti osveživač za WC šolju: 4 sastojka koji će doneti pravu oazu u vaše kupatilo

Nedeljko Tišanović Vesti 06.08.2024 14:26 0

Isprobajte ovaj trik i vaše kupatilo će dobiti poseban sjaj.

Shutterstock/TSV-art

Shutterstock/TSV-art

Kupatila su često mesta koja u isto vreme imaju neprojatne mirise, ali i deo je u vašem domu koji ume doneti i osvežavajući miris. 

Često se poseže za raznim preparatima kojima možemo uneti prijatne mirise u naš toalet, te tako su tu osveživači za vazduh, za keramiku itd. Međutim, mnogi od nas posežu i za osveživačima za WC šolju koji mogu biti odlični za neutralisanje neprijatnih mirisa koji dolaze iz kupatila, ali i za blago čišćenje WC šolje.

Sada se na društenim mrežama pojavio video na TikToku koji je brzo postao vralan. Jedna korisnica je podelila video snimak kako pravi "domaći" osveživač za WC šolju koji je zaludeo svet.

Naime, prvo što je uradila jeste da je otišla u jedan market, kupila sapun, zatim ga izrendala, nakon toga u sve to dodala pastu za zube i na kraju začinila sa sodom bikarbonom nakon čega je sve dobro sjedinila. 

Nakon toga je napravila kuglice od napravljene smese i sve ih stavila u aluminijumsku foliju. Probušila je rupice i kuglice stavila u vodokotlić. Kada je pustila vodu, ona je imala vidno drugačiju boju i stvarala je blagu penu.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading