Trik iskusnih domaćica: Ako uradite ovo dok voda kuva na šporetu, nikada se neće preliti, potrebna samo 1 sitnica

Vesti 04.06.2024 13:18 0

Lien Neilend, čiji profil nosi naziv @home.with.leanne na Instagramu objavljuje trikove, kreativne ideje i praktične savete za vaš dom

šerpa

Shutterstock

Život je haotičan i zato postoji nezasita potreba da otkrijemo sve moguće kuhinjske trikove.

Bilo da je to najgenijalniji način da se rešite sve prljavštine i masnoće u fritezi, ili trik koji garantuje blistavo čistu rernu za samo 10 minuta.

Kada nemate koga da pozovete i pitate za savet, društvene mreže su vaš najbolji prijatelj.

Lien Neilend, čiji profil nosi naziv @home.with.leanne na Instagramu objavljuje trikove, kreativne ideje i praktične savete za vaš dom .

Jedan od njenih najnovijih video snimaka, pod nazivom „3 kuhinjska trika za koja ste poželeli da znate ranije“, objašnjava kako da se voda iz šerpe ne prelije dok ključa.

kuvanje

Shutterstock

 

Ona objašnjava da je jednostavno dodate ulje na ivicu šerpe. Ovo će sprečiti da se voda prelije. Sada će čekanje da se špageti skuvaju biti manje stresno.

Lien je potom predložila da stavite aluminijumsku foliju na dno sudopere pre nego što ispraznite posudu u nju, kako bi sakupila sve 'tečnosti' i kako biste mogli da ih uredno odložite i izbegnete da vaši odvodi budu začepljeni.

Ali tu nije bio kraj.

Lien je imala još jedan biser mudrosti i on se odnosi na tegle i našu potrošnju hrane.

 

 

Predložila je da na dnu napišete datum kada ste otvorili teglu, tako da možete bolje pratiti upotrebu po datumima i izbeći trovanje, prenosi Tyla.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading