Prženje crnog luka je jednostavan i svakodnevni proces, ali postoji mali trik koji može učiniti vaše jelo još ukusnijim. Crni luk je ključan sastojak u mnogim jelima, a obično ga pržite na ulju pre dodavanja ostalih sastojaka. Međutim, dodavanjem jednog tajnog sastojka, možete poboljšati ukus prženog crnog luka.
Tajni sastojak je prstohvat šećera. Dodajte ga u tiganj dok pržite luk kako bi se blago karamelizovao. Šećer deluje kao univerzalni pojačivač ukusa i čini da luk dobije bogatiji i slađi ukus. Samo pazite da ne preterate sa količinom jer previše šećera može uništiti ukus.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Evo kako to funkcioniše: kada počnete da pržite luk, prvo sipajte ulje u tiganj, zatim dodajte komadić putera, a potom seckani crni luk. Na kraju, pospite prstohvat šećera. Ovaj mali dodatak će napraviti veliku razliku i učiniti vaše jelo savršenim.