RUČAK za 200 dinara: Gotov za 15 minuta, a po BAKINOM RECEPTU!

Izvor: Najžena Vesti 03.02.2022 16:40 0

Savršen obrok koji se sprema brzo i lako

RUČAK za 200 dinara: Gotov za 15 minuta, a po BAKINOM RECEPTU!

Shutterstock

Spremite pileću džigericu po recepturi naše bake.

Recept je jednostavan, a priprema još lakša, prenosi Bakina kuhinja.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Sastojci:

  • 500 gr pileće džigerice
  • 3 glavice crnog luka
  • 50 gr suve slanine
  • 3 češnja belog lika
  • bibera, so, ulje

 
Priprema:


- Na malo ulja propržiti sitno iseckanu suvu slaninu pa dodati crni i beli luk i dinstati 5-6 min. 
 
- Kad luk omekne dodati džigericu sipati 4-5 kašika vode i smanjiti temperaturu na minimum. Dinstati pa ostaviti da se džigerica uprži do kraja.
  
Potrebno joj je oko 15-20 min. Posoliti i pobiberiti i dodati seckan peršunov list. Možete je poslužiti i sa kuvanim krompirom.

 

 

Prijatno!

Komentari (0)