Spremite pileću džigericu po recepturi naše bake.
Recept je jednostavan, a priprema još lakša, prenosi Bakina kuhinja.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA
NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Sastojci:
- 500 gr pileće džigerice
- 3 glavice crnog luka
- 50 gr suve slanine
- 3 češnja belog lika
- bibera, so, ulje
Priprema:
- Kad luk omekne dodati džigericu sipati 4-5 kašika vode i smanjiti temperaturu na minimum. Dinstati pa ostaviti da se džigerica uprži do kraja.
Potrebno joj je oko 15-20 min. Posoliti i pobiberiti i dodati seckan peršunov list. Možete je poslužiti i sa kuvanim krompirom.
Prijatno!