Spremite pileću džigericu po recepturi naše bake.
Recept je jednostavan, a priprema još lakša, prenosi Bakina kuhinja.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Sastojci:
- 500 gr pileće džigerice
- 3 glavice crnog luka
- 50 gr suve slanine
- 3 češnja belog lika
- bibera, so, ulje
Priprema:
- Kad luk omekne dodati džigericu sipati 4-5 kašika vode i smanjiti temperaturu na minimum. Dinstati pa ostaviti da se džigerica uprži do kraja.
Potrebno joj je oko 15-20 min. Posoliti i pobiberiti i dodati seckan peršunov list. Možete je poslužiti i sa kuvanim krompirom.
Prijatno!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

DVOJICA RAZAPETA ZBOG HRISTA, TREĆI POSEČEN MAČEM: Danas su Sveti mučenici Evtropije, Kleonik i Vasilisk

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI
