17:00 Dom i saveti Kuvani paradajz (RECEPT): Spremite sok na starinski način, bez dodatog konzervansa
19:00 Dom i saveti Prirodni sirup protiv gripa i prehlade: Napravite ga kod kuće i ubrzajte OPORAVAK, a ukus je ODLIČAN
12:56 Dom i saveti RECEPT moje BAKE za najbolju DOMAĆU supu: Diže imunitet i okrepljuje, a ukus je NESTVARAN!
09:55 Dom i saveti Drevni SRPSKI recept koji čuva vaše zdravlje: Ovo je SPAS za vaša PLUĆA, srce, ali i nervozu!
15:44 Ispovesti Ovo je najzgodnija doktorka, ali nije joj lako: "Radim na klinici, a pacijenti me ne shvataju ozbiljno jer sam lepa"
15:05 Poznati Glumica Danijela Vranješ: „Misle da sam previše emotivna, ali ja sam fajter, rešavam i ne kukam“
14:26 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, ne treba ni da ih pomirišete!
13:45 Dom i saveti Stručnjaci savetuju: Ovo je idealna temperatura u stanu tokom zimskog perioda, iznenadićete se kada pročitate cifru
13:06 Dom i saveti Jeftin ručak od 3 namirnice: Posne sarme za koje se recept prenosi sa kolena na koleno, a imaćete spremno jelo i za sutra!
12:28 Dom i saveti Provereno deluje, mnogi su isprobali: Uradite ovo i više nećete imati kondenzaciju i vlagu u stanu, jeftino je i lako!