Na kasi jedva stignete da potrpate namirnice? Jedan čovek je otkrio trik pomoću kojeg uspe da isprati brzinu kasirke

Vesti 29.10.2023 13:34 0

Verovatno vam je poznata situacija na kasi u prodavnici, kada kasirka prebrzo skenira vaše artikle, a vi nemate vremena da ih spakujete u kese. Imamo odličan predlog.

žena kupuje

Shutterstock

I dok najbrže što možete ubacujete namirnice u kesu, a one se gomilaju brzinom svetlosti, došao je red na drugog kupca, a vi još niste pola spakovali! Jednom čoveku je bilo dosta ovoga, pa je smislio trik da to spreči. Objavio je video na TikTok-u koji pokazuje kako usporava proces skeniranja – on je prilikom vađenja iz korpe raširio svoje namirnice duž trake umesto da ih sve stavi na jednu gomilu.

„Jedan savet koji će vam pomoći. Raširite ono što ste kupili da biste imali vremena da sve spakujete u kesu dok kasirka kuca“, kaže on u videu.

 

 

Mnogi su rekli da će ovaj trik isprobati već sledeći put kada budu u prodavnici kako bi brže spakovali ono što su kupili, ali ima i onih koji smatraju da je nepotreban jer im se, kako kažu, dopada što su kasirke brze.

„Ljudi misle da će ovo uspeti, ali neće – samo ćemo skenirati brže“, napisala je jedna kasirka ispod ovog videa.

Neke kasirke su napisale da mogu dobiti otkaz zbog sporog skeniranja, pa imajte to na umu kada sledeći put budete nervozno stajali na kasi. Ali svakako probajte ovaj trik.

Komentari (0)
Loading