Ako ih volite tvrdo kuvane, možda ćete se boriti i sa ovim problemom. Ljuska ne želi da se odvoji od proteina, a ceo proces ponekad traje skoro isto toliko vremena kao i samo kuvanje. Da li ste se ikada zapitali zašto je ponekad tvrdo kuvano jaje lako oljuštiti, a drugi put preteško? Znamo odgovor.
Možda zvuči čudno, ali razlog za probleme sa guljenjem je ... svežina jajeta. Malo ljudi zna da što je jaje svežije, to će biti teže oljuštiti. Ako se lako skida, to znači da imamo posla sa malo starijim jajima. Naravno, to ne znači jesti jaja sa isteklim rokom trajanja.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
BONUS VIDEO